Boc Emil la Puscarie

Boc cu o mana jura si cu alta Fura !!!

boc trebuia sa fie in puscarie la ora asta!!!

Ce rusine pentru UNIVERSITATEA BABES-BOLYAI. PENALUL BOC LA FACULTATEA DE STIINTE POLITICE ! Rusine rectoratului condus de Ioan Aurel Pop.

http://fspac.ubbcluj.ro/polito/profesori/

Nici pana la aceasta ora banditul Boc Emil care a distrus Romania nu a fost chemat macar de catre DNA sa de-a socoteala pentru jaful si hotiile din economia nationala pe care le-a patronat? Alo DNA, Alo, tanti Kovesi pe Boc Emil totusi nu considerati ca ar trebui sa-l luatin in anchete si sa-l varati la parnai?

 

Iti vine sa razi cand auzi cretinismele cum ca boc cel puturos, impostorul sadea, n-ar fi bagat mana in  smantana pana la cot. Cata naivitate. Cei care il cunosc pe piticul atomic  stiu ce hulpav e dupa bani, averi, functii publice si cariera universitara. Doar sa nu va imaginati cumva ca impostorul a stat cu mainile in san ca prostu uitandu-se cu jind cum dragilor sai colegi de furaciuni PDL  le cresc ametitor conturile si le rasar vilele ca ciupercile dupa ploaie.

 

Boc este de o meschinarie rar intanita asa ca nu avea cum sa se de-a inapoi de la milioanele de euroi care ii aterizau ca sa inchida ochii. Nu! Boc nu este deloc cinstit si ministrul Gabriel Sandu are perfecta dreptate. Nu exista nici un dubiu ca lua 300.000 de euro de runda. La Cluj acest Boc a girat cu finusu Tise Alin  si cu Buda Daniel alte furaciuni. Pe astia cand ii ia DNA ul si justitia „independenta”?   Cum e cu vilele facute  cadou lui Boc de Paszkany care l-a facut primar  cu sacii de voturi plasati in noaptea alegerilor din 2012? Dar pe Ritzi, o va face scapata justitia pizdofila care face mereu scapate si e indulgenta cu femeile?

Anunțuri

1 gând despre „Boc Emil la Puscarie”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s