Bocitoarele de la Antena 3

Antena 3 a devenit un post unde care mai de care dintre bocitoarele profesioniste ale postului, altadata declarate luptatoare impotriva regimului Basescu, au ajuns sa o compasioneze pe Udrea, pe Ritzi si alte infractoare in numele solidaritatii feminine. Oribil.

Au ajuns sa provoace scarba  publicului telespectator o Oana Stancu, care era foarte crispata si frisonata de arestarea tarfei Udrea si mai ca-i venea sa verse o lacrima pentru ca deh Udrea e femeie ca si ea.

Atata o duce capu pe Oana Stancu, feminista care si-a dat arama pe fata. O la fel de mizerabila si neplacuta surpriza a venit si din partea Danei Grecu, femeia pe care o creditam cu minte de barbat dar ce sa vezi…! Taman Dana Grecu este cea care lauda pe rupte discursul Elenei Udrea din Parlament intr-o absurditate care nu are nimic de-a face cu obiectivitatea jurnalistica, darmite cu lupta postului impotriva basismului. Duduile de la Antena 3 pur si simplu sufereau ca Udrea a fost incarcerata putin.

Pe aceiasi pista feminista a  marsat si Kabala Alessandra Stoicescu care a persuadat mai mult pe ideea ca sederea infractoarei Udrea la racoare nu are alt rost decat acela de a o transforma in victima. Grozanic ce capatzane de femei!!  Sigur duduile nu sufera nici pe departe de faptul ca Voiculescu care le da o paine buna de mancare  e in puscarie, dar o bocesc pe Udrea. Domnule Voiculescu de asta sunteti in puscarie ca ati umplut Antenele de prea multe feministe. In capul lor puscaria e doar pentru barbati. Asa ca dati-le picioare in cur ca nu aveti nimic de pierdut. Daca aveati luptatoare fidele pentru cauza dvs si nu feministe si prostituate cat duce trenul, azi nu erati la puscarie.

Anunțuri

2 gânduri despre „Bocitoarele de la Antena 3”

 1. Maria, dacă nu cumva greşesc. Ai scris un articol deosebit ca esenţă morală, dar vai. de ce-l poluezi cu ingrediente non feministe,misogine?
  Nu te prinde, după rimele delicate pe care le-ai scris,şi nu corespunde Universului feminin, despre care, în cartea mea eu am vorbit cu delicateţea pe care o merită
  Şi tu, şi eu, suntem creaţia aceluiaşi Univers, şi chiar dacă uneori, este dominat de mercantilism, ca orice lucrare a divinului, nu merită atributele pe care i le conferi.
  Este adevărat, ele l-au băgat pe Voiculescu la puşcărie, dar să nu uităm, esenţa…., „soluţia imorală” clamată de acelaşi pistolar verbal redutabil Băsescu. În opinia mea, Voiculescu este pdepsit divin pentru culpa imorală a trădării Creatorului său, Adrian Năstase.
  Şi, pentru că am observat că nutrim aceleaşi fantasme, mă opresc, şi poate le vom continua.
  Sine ira et studio.
  Onu

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s