Udrea a invins. E free!

Au muncit din greu pentru eliberarea curvei penale toate duduile de la Antena 3, perorand  pe ecrane, pana la greata argumente numa bune s-o scoata din parnai pe spagara sefa a crimei organizate:

-ba ca starea de arest este una de exceptie si ca Udrea nu ar trebui sa ramana in arest

-ba ca Udrea e femeie si atunci trebuie sa beneficieze de favorurile pe care femeile le au in justitie( o spurcata justitie pizdofila care dezavantajeaza barbatii in procese penale in raport cu femeile care sunt mereu tratate cu manusi- se vede limpede si la Udrea)

-ba si ramolitul de babaciune BOLCAS se declara satisfacut ca a vazut-o pe Udrea cu catuse in poze si e suficient asta

– pai ce si-au zis judecatoresele basiste de la ICCJ: daca si Antena 3 o tine cu ipoteza eliberarii din arest noi de ce n-am pune-o in aplicare

Ce bataie de joc, ce circ pizdofil cu pretentii de justitie. Oribil.

Rules: Udrea free -Voiculescu 10 ani puscarie. Frumos scor pentru angajatii profesorului Voiculescu care le da paine diafanelor de la Antena 3.

Dana Grecu, care afirma ca procurorii au mancat bataie de la Udrea, superincantata, respira usurata ca o femeie,  pe numele ei Udrea a scapat de arest. Se vedea satisfactia pe chipul ei din avion. Asa  da ca-ntre femei  solidaritate!

Fufaraia feminista din justitie compusa din 2 judecatorese a decis: Udrea afara din parnai si aacasa in confort. Cocos e barbat sa crape in puscarie, de parca nu Udrea era beneficiara milioanelor de euroi furati. Asta e justitia feminista plasmuita pentru romani de tartorii evreo-americani, stapani de colonie.

Halal echipa de femei. Domnule Voiculescu dati-le afara cat mai curand. Ele lupta pentru femei nu pentru barbati ca dvs. Asta e de fapt postul FEMINA 3 nu Antena 3!!!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s