Falsa Ortodoxie de pe Internet

In mediul virtual functioneaza o bine pusa la punct retea de spalatori de creiere precum cei de la fostul Razboi intru cuvant , actualmente Cuvantul ortodox sau siteul Doxologia care se opintentesc sa sminteasca mintile inocentilor sau ale celor neavizati in numele ortodoxiei. Acesti falsi aparatori ai ortodoxiei fac un melanj foarte perfid intre anumite valori ortodoxe la adapostul carora  intreprind de fapt o subtila dezinformare si o perversa actiune de manipulare tipica secularismului sincretist, axat in principal pe promovarea mai discreta dar constanta a politicilor feminismului globalist, new-age-ist si ateu.

Metodele  lor de contrafacere si de masluire a informatiei culmineaza  cu preluarea vadit deformata si trunchiata a  unor materiale de presa pastisate sau cu inventarea unor informatii de-a dreptul inexistente in media electronica sau tiparita. Este si cazul unui materialului intitulat sugestiv pentru niste mercenari in numele ortodoxiei cat se poate de neortodox dar sugestiv Diagnostic: bărbatul contemporan?, pe care Cuvantul ortodox il preia, chipurile, de la Doxologia, mentionand fragmentar si fals sursa: pravmir.ru si o paranteza dubitativa care contine numele (Protoiereu Dmitri Smirnov) Alfel spus ei se preiau vartos intre ei, adica cei de la Cuvantul ortodox de la Doxologia, adica aceiasi Marie cu alta palarie!. Numai ca „doxologii” de la Doxologia de fapt desi indica la randul lor o alta sursa, recte un site rasaritean pe care l-am identificat ca fiind http://www.pravmir.ru/ care ne-au asigurat  ca materialul cu pricina, in forma in care l-au prublicat doxologii mioritici NU EXISTA! si ca nu publica sub nici un chip astfel de materiale anticrestine si defaimatoare la adresa masculinitatii. Am dat si de urmele protoiereului invocat  si raspunsul a fost unul uluitor. Minciuni puse in gura cuiva de dragul manipularii si dezinformarii. Ca atare singura explicatie pentru revendicarea textului Diagnostic: bărbatul contemporan?  ramane la Ioana-Raluca Onofrei, cea care desi apare ca s-a ocupat de doar de traducere si adaptare, mai mult ca sigur ca de fapt ea l-a „confectionat” adaptandu-si  resentimentele pe care le recomanda altora sa si le reprime intr-un alt material doxologic, la adevaratele ei convingeri intime despre barbati. In sinteza duduii barbatul modern sufera, chipurile de, tineti-va bine, infantilism, Concluzia rezultata de pe urma portretului alambicat al artizanei: barbatul este un cumul de defecte, minusuri si vicii, adica o nulitate! Ce noroc ca femeia este intruchiparea binelui suprem si ca stie sa gaseasca mereu tapul ispasitor la toate relele eterne: doar el Barbatul , desigur. Mult mai trist e ca de cand omenirea a fost aruncata in era suprematiei femeii toata cultura materiala si spirituala s-a prabusit si lumea a intrat in cea mai cumplita criza de valori din lungul ei drum prin istorie. A, desigur faptul ca barbatii au edificat cam tot ce reprezinta creatie materiala si spirituala pe Terra, e un mizilic. Asta nu mai conteaza! Cum nu mai conteaza  pentru acesti ipocriti si pentru aceste ipocrite razboinice nici faptul ca Isus a fost totusi, barbat!

Cat despre infantilismul neortodox promovat pe siteuri pretins ortodoxe vom prelua imaginile cu care facatorii de minciuni si-au „ornat” ilustrativ sustinerile agonice dupa principiul o fotografie despre barbat cat o mie de cuvinte! Moacele puse comparativ l-ar face invidios si pe Picasso pentru gafele estetice ale portretului de barbat, gandit desigur in alta cheie hermeneutica. Dar de dragul dezinformarii si prostirii lumii ce mai conteaza exigentele creatorului veritabil in fata imposturii crase si poleite slinos.

Iata asadar imagistic desigur portretul barbatului modern, mai intai in viziunea Cuvantului Ortodox

picasso170[1]

Orice asemanare cu tartorul Cuvantului Ortodox e pur intamplatoare. Ar putea fi vorba de un feminist, de un neortodox, de un mercenar sau chiar de un ateu uns cu de toate slabiciunile. Dar certamente un barbat infantil asa dupa cum se diortoseste masculinitatea pe siteurile Cuvantul Ortodox si pe  Doxologia.

 

Pe Doxologia reprezentarea barbatului contemporan coincide si mai grozav cu „ortodoxia” ratacita prin boscheti.

 

Grav este ca siteuri de factura celor pomenite gazduiesc „publicistic” cuvintele unor mari duhovnici, preoti si inalte fete bisericesti care ar trebui sa  afle, sa ia nota si sa bage de seama despre oalele in care sunt bagati la fiert. Dar cine stie, ori fi si preotii neavizati infantili, daca ingaduie sa apara in astfel de companii virtuale. Nu de alta dar si preotii sunt, deocamdata, cei ortodocsi, barbati. Dar cine stie, cu lobby-ul feminist strasnic facut de fostul Razboi intru cuvant ori  pe Doxologia, sunt toate sansele ca femeile sa le ia locul si in altare. Cine are urechi de auzit a auda, cine nu, le vom transmite noi vestile!

Si acum hai cu portretul barbatului modern diagnosticat de vocea DOXOLOGIEI ca infantil, si plin numai de hibe ca: nu are suficientă bărbăție,îi lipsește eleganța, noblețea, nu își asumă responsabilități, nu este suficient de educat, nu este destul de inteligent, nu are putere fizică,îi lipsește stăpânirea de sine.

 

 

Desigur la acest sir de negatii doar femeia le poate venii de hac. Cum? Simplu. Continuand sa uzurpeze barbatul cum a facut-o si pana acum!  Si mai vanjos! Poate cel mai bine pe principiul Femeie fii barbata, ca iadul e aproape, si Scriptura spune ca Antihrist e nascut, ghinion,  dintr-o curva! Dupa ce dispar pastorii, cu turmele de femei va fi mai simplu! Asta e miza de fapt! E mai greu sa distrugi tari, popoare, familia, natalitatea, productia, industria, cultura, etc. etc,  cand boii masculi „infantili” iti stau in cale si se opun ! Si atunci trebuie bombardati, torturati pe toate caile pana la anihilare. Pentru asta trebuie distrus barbatul, umilit in orice imprejurare, scuipat in campanii media si publicitare,  acuzat din toate partile ba de pedofilie, ba de viol, ba de crima, ba de hartuire sexuala, ba de pipait penal, bagat la puscarie cu sau fara vinovatie, dar important-cat mai multi barbati cu putinta-  sau scindat macar prin crearea unor minoritati sexuale de tip homosexual ori rupt biologic ceva din el, din madularul genital prin circumcizie, de preferinta cand e baiat si nu stie inca ce i se intampla in lumea feministoida a curvelor intretinute de Sistem.

 

In aceiasi gama a  peroratiilor  infect antiortodoxe si anticrestine e atacat barbatul si pe alte siteuri care se pretind ortodoxe si care au conexiuni dintre cele mai infamante. Toate seamana intre ele prin repertoriul denigrator si promoveaza pana si aceiasi imagistica  torpilanta la  adresa barbatilor, caracteristica sistemului ocult mondialist al marii finante. Ia priviti cum seamana ca doua picaturi de apa slovele in bataie de joc dar si foto despre barbatie. Comanda e aceiasi, mercenarii  varati in blana de ortodocsi poate mai difera.

http://prosistemhaha.wordpress.com/2013/07/06/lipsa-masculinitatii-la-barbatul-contemporan/ 

 

 Ce hram poarta siteul acesta feministoid de factura evreo-mason, Cuvantul ortodox?!

 

 

 Fostul “Razboi intru Cuvant”  actualul „Cuvantul orotodox”

 

Putini dintre dvs stiu ca administratorii fostului site “Razboi intru Cuvant”, ”ortodocsi plini de smerenie” asa cum se recomanda peste tot, au o ura viscerala impotriva Miscarii Legionare si a Manastirii Petru Voda. Tot ce apare pe site-ul lor legat de bunul parinte Justin Parvu de la Manastirea Petru Voda, are un singur scop: praf aruncat in ochii naivilor. Corodonatorul siteului si-a pus in cap sa faca cat mai multi bani din jurnalismul „ortodox”, ei stiu destul de bine  si speculeaza ca romanii sunt un popor inca destul credincios si tot timpul doneaza pentru cele sfinte.

Doamne Fereste, sa nu spuna cineva ca noi mintim si manipulam oamenii in legatura cu site-ul “Razboi intru Cuvant”, priviti si dvs ce au ajuns sa faca: pur si simplu le cer bani oamenilor care intra la ei pe blog. Scuzele lor sunt bine ticluite : ” Iubitilor, daca vreti sa donati un banut si pentru noi, cat va lasa inima, va rugam mult…”. Va traducem noi ce inseamna cu adevarat acest text : ” Ortodoxie, Sfinti Parinti, Hristos, scriem tot ce va place inimioara, dar banutul trebuie sa stea frumos la buzunar, noi am descoperit ca jurnalismul ortodox este foarte productiv in ziua de astazi, asa ca trebuie sa profitam “. Este o netrebnicie fara margini, absolut josnic, sa pretinzi bani in schimbul articolelor ortodoxe pe care le publici in fiecare zi. La asta se reduce “ortodoxia”  celor trei administratori ai site-ului “Razboi intru Cuvant” : BANUL !

 

Ionut Butoi, administrator al site-ului “Razboi intru Cuvant” – „Cuvant ortodox” – FINANTARE MASONICA !!

Individul pe nume Ionut Butoi, omul caruia i se datoreaza 95% dintre articolele aparute pe “Razboi intru Cuvant”, este implicat in mai mult proiecte : Familia Ortodoxa, Asociatia Ortodoxa, “Scoala Gustiana” patronata de bozgorul Zoltan Rostas, cel care a fost indrumatorul tezelor lui de doctorat si actualul lui mentor, diferite organizatii si reviste. Sa concluzionam : individul incearca sa faca bani de peste tot ! V-am spus acum cateva zile : niciun articol nu apare pe ” Razboi intru Cuvant”, fara sa aiba aprobarea Patriarhiei Romane ! De acolo vine ura lor neimpacata impotriva Manastirii Petru Voda, turbeaza de furie cand vad ca oamenii se duc la bunul Parinte Justin Parvu !

http://deveghepatriei.wordpress.com/2013/05/21/foarte-mare-atentie-la-site-ul-pemptousia-administrat-de-ionut-butoi-de-la-razboi-intru-cuvant-nemerniciul-il-batjocoreste-in-ultimul-hal-pe-corneliu-zelea-codrenu/

“Scoala Gustiniana” –  Fondata de masonul Dimitrie Gusti din Iasi, cu finantarea celebrului clan evreiesc Rockefeller ! Ionut Butoi, administrator principal al site-ului ortodox ” Razboi intru Cuvant “, este implicat intr-un proiect masonic finantat din Statele Unite ale Americii ! Ca sa aveti si dvs idee in ce mafie masonica sunt implicati acesti ticalosi…

http://vestea.wordpress.com/istorie-prin-evenimente-si-chipuri/n-d-petniceanucateva-ganduri-despre-anton-golopentia1909-1951/

Site-ul ” Fundatiei Rockefeller ” : ” Finantam ” Scoala Gustiniana ” din Romania “. Au ”investit” 52.000 de dolari !!

http://www.rockarch.org/publications/resrep/pdf/plosceanu.pdf

“Under its program for social sciences, the RF allocated $52,200 to Romanian institutions between 1932 and 1940. The most important recipient was the Institute of Social Science of Bucharest, directed by sociologist

Dimitrie Gusti.”

Ionut Butoi, administratorul principal al site-ului ”Cuvantul ortodox“, la ordinele mafiei masonice natioanale si internationale,  arunca cu noroi in toti intelectualii romani din perioada  interbelica care au facut parte din Miscarea Legionara. Mai multe puteti citi direct de la sursa materialului mult mai amplu: http://deveghepatriei.wordpress.com/2013/05/23/razboi-intru-cuvant-finantare-masonica-si-implicarea-mafiotului-mason-daniel-ciobotea-pretinsul-patriarh-al-romaniei/

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s