Curvele si Masonul

Te apuca rasul sa constati perplexitatea unui scandal absolut arificial. Mai precis, curvele, pizdimea, feminismul, cum vreti sa le ziceti, ca tot una e, sunt produsul noocratilor evreo-masoni care conduc lumea folosindu-se de …femei. Evreii plutocrati au constat ca e mult mai usor daca au de partea lor femeile si atunci ce-au zis, hai sa le corupem sa le libertinizam pana la curvie, sa le lasam sa-si faca de cap sub masca democratiei si sa le folosim impotriva barbatilor pentru demolarea familiei si a natiunii. Si uite cat de bine le-a reusit.

Curvele sunt pretutindeni si servesc cauza emancipatorilor lor circumcisi. Pe de alta parte Ioan Rus are in spate si el aceiasi stapani masoni pe care ii au si curvele. Curvele au sarit ca niste gustere la gatul masonului, pentru „reperarea honoarei lor” de tarfe. Amuzant cum se confunta emanatiile intre ele: curvele si masonii. Ioan Rus vine de pe axa masonica evreo-maghiaro-sectanta Soros-Paszkany-UDMR, si alte culte, care ii are ca papagali de serviciu pe dalde Boc, Tise, Buda, Marga,  masonocrati  si sectanti, lasati sa se imbogateasca, care practic stapanesc Ardealul… Ioan  Rus care a pus umarul langa Basescu la nevoile seculariste ale evreimii stapanitoare, de pilda la referendumul celor 7,4 milioane  care pentru Ioan Rus  nu au fost suficiente demiterii prietenului sau de la Cotroceni sau la recunoasterea holocaustului. De asta Rus aparea ca indispensabil in mai toate formulele guvernamentale si de putere pe fata sau obscura.

 

Prostii de la Antena 3 bat tambalul aiurea si se tem sa spuna mai mult decat li se ingaduie.

O tot tin cu infrangerea lui Rus la Cluj in alegeri in loc sa spuna cu totul a fost decis de Paszkany si Rus care au faultat candidatul Usl si l-au pus pe Boc tocmai pentru docilitate si slugarnicie. Oamenii lui Paszkanu au bagat saci de voturi in noapte alegerilor pentru Boc deoarece cu sluga slugilor fac tot ce vor. Clujul practic e doar geografic inca pe harta Romaniei, in realitate baronii locali au republica lor cu propagandisti gen Liviu Alexa, Sabin Gherman, etc sau ideocrati sororsisti de teapa lui Andrei Marga, Ovidiu Pecican, Marta Petreu, antiromani cu larga recunoastere printre coneseuri. Deci in razboiul slugilor Curve-Ioan Rus scorul e cel putin 3-0. E ce daca masonii il sacrifica pe Rus si il trec putin in rezerva, oricum omu si-a indeplinit misiunea si e si putred de bogat. Curvele vor castiga in continuare si alte razboaie ca asa vor stapanii lor.

M. Pervain

Anunțuri

1 gând despre „Curvele si Masonul”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s