Femeile mereu Fara limite

Cam pana unde a ajuns politica feminismului creata de tartorii ei din umbra care vor destrabalare, obscenitate, curvie, haos.

Desigur duduiele orgasmeaza ca isi pot face de cap, practic orice, fara ca sa fie condamnate in vreun fel. Asta e minunata lume a curvelor!

Miley Cyrus arată aproape tot: Noi imagini cu vedeta dezbrăcată!

Cântăreaţa americană a făcut vâlvă cu pictorialul în care apare goală, plină de vopsea şi îmbrăţişând un porc. Ea a povestit cum i-a mărturisit mamei sale, la 14 ani, că e bisexuală.

Miley Cyrus revine în atenţia presei cu un nou pictorial neconvenţional, în care lasă foarte puţine lucruri de ghicit. Cântăreaţa în vârstă de 22 de ani a pozat nud pentru ultimul număr al revistei Paper, alături de animalul ei de companie, purcelul Bubba Sue.

Vedeta pop apare nud, acoperită doar de câteva benzi trasate cu vopsea şi de pete de nămol, într-un demers artistic realizat în sprijinul fundaţiei Happy Hippy, pe care a înfiinţat-o pentru a sprijini persoanele fără adăpost şi tinerii din comunitatea LGBT.

Fosta vedetă a postului Disney a dezvăluit, într-un interviu publicat în paginile revistei Paper, că se simte atrasă şi de femei şi că i-a făcut mamei sale, Tish, această mărturisire încă de la vârsta de 14 ani, punând-o serios în dificultate. Crescută într-o familie creştină, Miley a povestit că mama sa a acceptat cu greu adevărul incomod despre sexualitatea sa. „Îmi amintesc că i-am spus că admir femeile într-un fel diferit.

Şi m-a întrebat ce înseamnă acest lucru. Iar eu i-am spus că le iubesc. Le iubesc aşa cum îi iubesc şi pe băieţi”, a declarat Miley Cyrus.

Vedeta a mai spus că este deschisă către relaţii cu ambele sexe şi că identitatea ei sexuală este „fluidă”. „Sunt deschisă la orice lucru consimţit şi care nu implică un animal, orice este legal. Accept orice cu un adult, oricine are peste 18 ani şi mă iubeşte”, a declarat ea.

Miley dovedeşte că se simte confortabil cu sexualitatea ei exacerbată, scrie Daily Mail, etalându-şi trupul gol în câteva cadre provocatoare. Într-una dintre fotografii, ea stă cu mâinile ridicate, lăsând la vedere părul de la subraţ şi sfârcurile colorate cu vopsea roz, în timp ce zona pubiană e acoperită cu un aranjament floral.

În altă imagine, Miley e acoperită cu modele geometrice pictate, în timp ce zona intimă e acoperită cu un minuscul sticker roz.

http://www.eva.ro/divertisment/vedete/miley-cyrus-arata-aproape-tot-noi-imagini-cu-vedeta-dezbracata-articol-79063.html?ref=yfp

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s