Frustrarile lui Badea Mircea

Cetateanul Badea Mircea de la Antena 3 are frustrari, frustrari sexuale mai ales, care din cand in cand dau in clocot. Pe post, in plina emisiune, mai nou lanseaza apeluri disperate catre cele sau cei care agreaza sau au indrazneala de a-si face cunoscuta VIRGINITATEA implorandu-i in maniera caracteristica sa si-o reprime verbal. Sigur Badea ar vrea sa lase impresia ca detesta fariseismul fetelor care clameaza ca sunt Virgine si de fapt nu sunt dar in realitate ascunde tare psihanalitice mai profunde.

 

De fapt de ce lui Badea Mircea i s-a pus pata pe Virginitate? De ce ii poarta pica? Simplu. Stiti zicala cu vulpea si strugurii acrii la care nu ajunge. E despre asta este vorba. Mircea Badea nu a avut parte niciodata de o fata virgina in viata lui.  Bruma Carmen, iubita lui a fost „perforata” de altii care i-au luat-o cu mult inainte, si a venit in relatia cu el fara zestrea nobila cea mai pretioasa: Virginitatea. Si asta il doare cumplit pe Badea. Nici fii-su nu poate compensa carenta virginitatii nevesti-sii sau ce i-o mai fi metresa care etaleaza moravuri sportive in absenta „fondului” pentru o casnicie sanatoasa care incepe firesc doar de la Himen. Restul sunt fonfleuri ieftine. Chestia asta cu „virginitatea nu conteaza” e un fals pansament pentru barbatii perdanti, pentru cei care au „recuperat”  doar oalele sparte sau altfel spus femei dezvirginate gata de altii, ca a lui Badea. Deci se explica de ce omu e revoltat si se aprinde numai cand audea cuvantul Virginitate!!! Libidoul esuat in privinta virginitatii da asemenea stari de isterie precum cele ale lui Mircea Badea care zbiara si explodeaza doar la gandul intimitatii unei pizde integre cu himen. De asta omu e atat de dispus sa faca reclame curvelor din revistele deocheate ca sa-si infranga frustrarile si ura pe virgine. Asa se explica de ce acest individ dubios de versatil Badea, care acum descopera „metasistemul”,  a lansat in urma cu ceva ani sintagma „curve virgine”  pe care a tot fluturat-o in emisiunile sale cu acelasi scop de a intina puritatea si virginitatea. Rusine mai Badea!

Iata de cand dobitocul tot debiteaza ineptii despre virginitate:

http://www.libertatea.ro/detalii/articol/mircea-badea-virginitatea-este-un-lucru-de-dorit-234152.html

Sursa:http://www.wowbiz.ro/wow-mircea-badea–gesturi-de-tandrete-maxima-cu-carmen-bruma–in-public-in-ipostaza-asta-nu-credeai-ca-o-sa-il-vezi-vreodata_121587.html

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s