Fructe pline de Otrava cu miros de Pisat

Toata piata romaneasca de fructe din hipermarketuri dar si din piete sunt doldora de otravuri.  Cum le recunoasteti? Simplu. Dupa miros. E drept ca doar cei cu simtul  foarte dezvoltat o pot face.

Metoda consta in a lua in mana frutul cu pricina, caisa, piersica, pruna, portocala, lamaie, merul, para, etc si  apoi il mirositi profund. In straturile olfactive mai profunde veti depista un destul de pregnant miros de.. urina. Practic mirosul acesta provine de la tratarea fructelor cu azot care in componenta uree.

 

 

 

Grav este ca in Romania concentratia de azot depseste limitele admise de peste 100 de ori. Asa se face ca in loc sa va faca bine fructele, ca si legumele dealtfel, va fac rau odata cu concentratia  masiva de nitriti si nitrati din ele, compusi mutageni si cancerigeni care va dau peste cap organismul. In alte tari asa ceva e inadmisibil deoarece controlul sanitar isi face datoria la modul cel mai exigent cu putinta.

La noi nimeni nu verifica sanatatea fructelor si legumelor  care sunt aruncate la vanzare fara nici un aviz sanitar, asa incat cultivatorii arunca cu tonele azot in culturi si stropesc din abundenta cu tot felul de chimicale fructele.  E de notoritate deja ca Romania e o piata de desfacere pentru cele mai toxice legume si fructe înecate în pesticide. Nimanui nu-i pasa. E drept ca aceasta politica de ucidere in masa prin alimente a fost bine pusa la punct de cei care conduc din umbra lumea.

 

Nu degeaba statele cu scaun la cap, responsabile de sanatatea oamenilor lor s-au opus din rasputeri si au interzis cultivarea  platelor modificate genetic pe teritoriile lor. Aici nataraul de Boc si al sau ministru de la agricultura, ticalosul Tabara, au batut palma cu Monsanto si au deschis larg poarta culturilor motificate genetic.

 

Si sa vedeti cum cancerele in deceniul ce vine vor decima romanii. Il va trage cineva la raspundere pe Boc , pe Basescu sau pe Tabara? Nimeni, niciodata! Asa ca mancati linistiti si.. muriti. Politicienii gen tuta Gorghiu, Blaga, Boc, Vass, Anastase, Boagiu, etc au grija de dvs. Haha ha:))

http://www.scientia.ro/stiinta-la-minut/57-alimentatie/2123-pericolele-alimentatiei-fructele-si-legumele-6.html

http://www.paradisverde.ro/gradina-de-legume/pericolul-legumelor-fertilizate-excesiv-cu-azot-cum-pot-fi-recunoscute

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s