ANTENA 3 VIOL TV

Romania- tara a violatorilor asta e ideea! Sectantul adventist , naparca Gadea o face lata!

O gasca de feministe jegoase si de derbedei devianti ai Latrinei 3 tv a isterizat o tara intreaga instigand din sculare in culcare, un popor intreg, la crima prin apologia violului. Cretinul de Mircea Badea o spune deschis ca acuzatii de viol „trebuie sa moara”. CNA- ul doarme in papuci si nu ia nici o masura in conditiile in care emisiunile Antena 3 si RTV trebuia suspendate pe minim 48 de ore.

Care e miza acestor campanii desantate care au menirea de a pune o presiune uriasa pe instantele de judecata?  Miza majora a acestor mercenari din media, ai glabalismului evreo-american feminist, este cea de distrugere in masa a barbatilor si slabirea natiunii prin lipirea stigmatului pe fruntea poporului roman ca este un popor de criminali, de violatori, de hoti. Aceasta ostracizare in masa a romanilor este facuta de acesti realizatori tv pe bani grei. Pentru ei ca si pentru cei care au devalizat Romania, nimic nu mai conteaza. A doua miza este satisfactia pe care le-o procura curvelor si depravatelor in masa care pozeaza in zane, sentimentul pervers de razbunare pe tot ce inseamna barbat.

Atentie mare la aceasta presa care distruge Romania. Feriti-va de tot ce inseamna reporter, redactor tv, ziarist, etc. Nu-i primiti in casa, nu le dati declaratii, ca oricum le rastalmacesc totul in materiale de presa conforme cu politica antiromaneasca a potentatilor lor. Deci linistiti, puteti lua cu pietre daca va „agreseaza” „jurnalisti” de la posturi tv ca: Antena 3, RTV, Ptotv, ziare ca Adevarul etc.

 

Anunțuri

2 gânduri despre „ANTENA 3 VIOL TV”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s