Corcirea sexuala si uratirea fizica

Viata sexuala cu multi parteneri a uratit femeile in masa. Povestea cu romancele frumoase e de mult de domeniul trecutului. In fapt libertinajul sexual neconditionat si curvia practicata de romance de la cele mai fragede varste si pana la atingerea ramolirii precoce a corcit acest neam romanesc mutilandu-i fizionomia si verticalitatea fizica si morala.

      Corcirea s-a produs nu doar pe calea sexului practicat haotic de romance cu exogeni ci in primul rand prin desfraul si schimbul de barbati autohtoni. Cancerul uratirii odata inceput de la nivelul pustioaicei care o vede pe ma-sa cu cati se culca sub nasul ei s-a transmis prin imitare din mama-n fiica. Asa ca aventura a devenit comportament sexual  irepresibil la ordinea zilei. Dupa modelul duduilor occidentale romancele au adoptat rapid stilul navetei sexuale si prostitutia ca mod de viata intima.   

      In acest circ al uratirii feminine s-a instalat hazardul sexual in care un procent de doar 15% din  populatie masculina sa fie rulat vaginal cam de toata pleava feminitatii active sexual. Altfel spus duduile se plimba prin rotatie prin madularele unuia si altuia ale aceleiasi minoritati  masculine avida de sex, destrabalare si petreceri neinterupte de club.

Cute young girls 38: 38 (14).jpg

In aceasta realitate isi are explicatia si numarul mare de divorturi din Romania. De regula femeia actuala pana la o potentiala casatorie se fute prin rotatie in medie cu 10-15 barbati diferiti, interesati prin exelenta doar de sex. In viata ei intima se instaleaza astfel volens nolens debandada sexuala a amorurilor consumate cu abonatii cluburilor si discotecilor care le freaca la rand pe toate cum le prind, smecherasii profitand ca femeia cu viata sexuala odata inceputa pune botul si se arunca de la unul la altul. E va imaginati ce se intampla cand una de asta care s-a infipt vartos din unul in altul mai are si aspiratii de casatorie. Evident atunci cand,  nu de putine ori pune ochii pe unul care este total strain de futingurile „miresicii” lui, divortul e iminent din fasa. Putini sunt cei care rezista naravurilor sexuale deprinse de la toti deberdeii de catre depravatele care-i incalta pe post de fraieri si care peste noapte vor sa para sau sa devina sotii de incredere si partenere de viata. Evident ca asa ceva este imposibil.

http://imgsrc.ru/donavi2/32916966.html#b

   Acest tip de sex promiscuu le-a uratit nu numai chipurile ci si manierele de comportament le-a anihilat loialitatea fata de sot si a corupt viabilitatea familiei. Pe de alta parte cele neuzate sexual sunt de regula cele pe care natura le-a daruit cu prea putina frunusete si astfel nu pot face fata competitiei sexuale ale suratelor mai pricopsite la aspect. Acest sexism bonavicios a otravit natura relatiilor umane, a semanat suspiciune si neincredere, a spintecat armonia si respectul si a instalat tradarea si neseriozitatea ca mod de viata. Cu harababura politica, cu harababura economica si cu harababura sexuala sansa de supravituire a acestui popor se naruie cu fiecare zi.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s