Boarfele traiesc din violuri

Metoda de jecmanire a barbatilor de catre curve

Amenintarea cu plangere penala pentru Viol dupa partidele de sex consimtit tacit !

VIOLATELE DE MESERIE

Curvele au facut din viol o afacere.

  TeLEviziunile –  fabrica si protector de Curve

 – Bordelul curvelor  

Atentie mare baieti, ca sunt multe boarfe care au ajuns sa traieasca din viol. Se culca cu cei care le cad de naivi in plasa si apoi ii santajeaza daca nu sar cu banu’ gros. O vecina a fetei „violate” din Vaslui a declarat ca individa nu e la prima isprava si ca tot asa a santajat alti 2 baieti  din zona, dupa partidele de amor si ca i-a amenintat dar nu i-a dat pe mana politiei,   pentru ca santajati, baietii  i-au platit 120 de milioane.

 

Se pare ca de la cei 7 intentiona sa scoata mai mult. De asta a si umblat pe la notari, cu parintii baietilor dar nu a fost multumita de suma si de asta acum a si anuntat ca face apel pentru ca nu e multimita de despagubiri: 50000 lei si vrea mai mult.

 

Presa ticaloasa  a  transmis ca fata a fost luata cu forta de parintii baietilor si dusa, vezi doamne, sa semneze nu stiu ce aiureli la notar. Manipulare crasa a la Latrina 3; individa s-a dus de buna voie ca sa vada cat e pontu’. Deci miza financiara a existat din start. Desigur duduia are termeni de comparatie din antecedente le ei penale. Baietii vor sta ca prostii in puscarie si o boarfa se va lafai in bani pana pica alti fraieri in plasa.  Va imaginati ca la un viol real o fata daca vrea tot scapa si din mainile a zece barbati: urla, zgaraie, musca, se arunca din masina. Dar atunci cand vrea sa scape, nu cand consimte la orgii ca apoi sa acuze violuri.  Platita de naivi cu ani de puscarie si  bani grei.

Anunțuri

1 gând despre „Boarfele traiesc din violuri”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s