In sfarsit Antena 3 a obtinut o victorie

Daca pe Basescu n-au reusit sa-l bage la zdup nici pe steoarfa hoata a acestuia cu tot clanul lor de boci escroci, le-a iesit cu amaratii din Vaslui, care vor invata astfel, sa urasca, pe buna dreptatate, pizda, pana la sfarsitul vietii lor, iremediabil distruse.  Asta e politica evreimii care conduce Romania: distrugerea barbatilor prin atragerea lor in ilicilul sexual  al cloacelor  mai mult sau mai putin curve, care au justitia la picioare.

Ati vazut vreo curva care se reguleaza cu minori sa fie pedepsita de brava justitie pizdofila romaneasca? Nici vorba de asa ceva desi e plin de profe, doctorite, etc care fac sex la greu cu minori. Ati vazut- o cumva condamanata pe profesoara Corina pentru sex cu elevul ei minor Bogdan Costache, caruia i-a determinat sincuciderea? Dimpotriva s-a mobilizat toata pizdimea evreofila de prin O.N.G uri si au facut-o scapata scotand-o urgent din tara, ca nu cumva sa de-a socoteala justitie ca e FEMEIE.. Deci codul penal e doar pentru barbati, pentru tarfe nici vorba. Sa zicem ca chiar a fost un viol si trebuie pedepsit dar atunci de ce incurajam curvasaraiu feminist, de ce nu se condamna cu egala masura prostitutia? Nu o condamnam ci dimpotriva o incurajam ca sa le aratam natarailor de barbati ca femeia e superioara barbatului, ca asa vor evreii masoni.Eliminad barbatii cu duduile pe urma fac ce vor.

VIOLATA

 

Acum toate imputitele de frustrate feministe  exulta. Stoiceasca dimpreuna cu FIREA si alte tute, care au facut enorm de mult rau acestui popor, si-ar dori cu siguranta sa-i castreze cu mana lor, ca sa-si satisfaca orgasmul maladiv si rautatea din viscere. Au reusit sa isterizeze si sa aprinda ura vulcanica in prostime. Acum netul e plin numai executii publice pentru condamnatii din Vaslui, de la ghilotina la spanzoratoare, la eterna gogoasa cu tratamentul aplicat de altii in puscarie celor condamanati pentru sex, de parca aia nu ar sti ca toate javrele pentru care se ajunge in puscarie is curve, si pana la obligatoriu, castrare , taiere de organe gentinale bagate in gura, etc. Bravas Antena 3, bravo presa vanduta calailor mondiali. Bravas Latrina 3 pizdofila. 

Taman AbramburicA, hoata din dosarul Microsoft, a ajuns sa-i judece pe cei  7 din Vaslui, cand ea demult trebuia sa fie in puscarie asa pentru vreo 20 de ani cel putin. Dar pana una alta e FEMEIE „si ele nu serveste” puSscarie!!! Hoata striga….

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s