Condamnari Tembelizate si executii publice

Cat de paguboasa este justitia televizata si ce repercusiuni are?

Procesul tinerilor de la Vaslui va intra in istorie ca o alta sinistra farsa judiciara, un Tanacu redivivus, tras la indigo. Dar cui sa-i pese? Scopul tembeliziunilor este unul singur: sa traiasca din audienta si sa provoace cat mai multa suferinta.

Judecat sub o uriasa presiune mediatica cazul celor 7 din Vaslui n-are nimic de-a face cu justitia, ci cu minti bolnave, pline de frustrari sexuale si ura, care s-au erijat de pe ecranele televizoarelor in judecatori, fara a avea nici macar indrituirea morala pentru a pune sentinte si a emite condamanari publice. Celor acuzati de viol le-au fost practic incalcate toate drepturile procesuale, le-au fost respinse toate probele pe care doreau sa le fie administrate. Incepand de la expertiza medico-legala care a confirmat absenta oricarei leziuni pe corpul victimei si pana la ridicarea fara nici un fel de mandat de arestare a celor 7, tot procesul a fost viciat prin incalcarea totala a oricarui mijloc de aparare. Se pare ca duduile frenetice de pe ecran n-au invatat nimic dupa Tanacu, nici macar ca acolo unde se condamna fara noima intervine si pedepseste Dumenzeu.

Oare judecatoarea Cornelia Vezeteu a avut macar vreo strafulgerare atunci cand a dat sentinta? Dupa Tanacu nedreptatea si-a cerut pretul, murind atat judecatorul procesului cat si procurorul care s-a ocupat de dosar.  Cine va plati pentru noul Tanacu?

Poate judecatoarea, dar la fel de bine si „judecatoarele” de pe ecran, gen istericele Mihaela Barzila, Stoiceasca kabala,etc  care au instigat la ura, defaimare si nedreptate. Vinovatii trebuie pedepsiti in conformitate cu vinovatia lor si nu  pentru orgasmul  platit  al celor care care fac artifical spume la gura pentru cauze straine.

poza-171

Dealminteri asa dupa cum lesne s-a observat si in cazul Tanacu, din momentul in care procesul a luat-o pe acest fagas, cauza nu mai este instrumentata de instanta decat formal, prelungind executiile publice orcherstrate abil de catre mercenarii televizionisti. Sentita e data cu anticipatie  de  media iar instanta nu are decat vagul lor de a o confirma, de regula nici macar sub aparenta respectarii unor formalitati legale. Totul se face superficial si in mare viteza pentru a da satisfactie acuzatorilor de pretutindeni. In aceste conditii pentru cei 7 nu ar fi de recomandat exercitarea caii de atac deoarece e de prisos si n-ar putea decat sa le agraveze situatia. In egala masura parintii lor ar trebui obligatoriu sa evite orice aparitie in presa sau televiziune pentru ca acestea sunt oricum rastalmacite in defavoarea lor si vor sa produca doar senzatie. Mass- media este vanduta  cauzei altora care au tot interesul ca astfel de procese publice sa manipuleze atentia romanilor de la adevaratele drame ale natiunii.

Orice barbat trebuie sa fie constient ca o relatie sexuala cu o femeie poate oricand deveni o acuzatie de viol, chiar sot fiind, si sansele de a se discupla dintr- o asemenea infractiune, fie si fictiva, sunt egale cu zero, intr-o justitie feminista aservita, care le este ostila din start si abia asteapta sa-si intinda tentaculele criminale pentru a mai insfaca cate unul, mai ales atunci cand asta se intampla si la comanda televiziunilor. E practic un malaxor criminal care nu tine niciodata seama de adevarata vinovatie si pronunta intodeauna sentinte favorabile doar victimei daca este femeie.  Ati vazut vreo infractoare linsata de presa? Niciodata!

DEZVĂLUIREA care schimba TOT: „Eleva violata a făcut sex cu el la 5 zile după viol!”

http://www.cancan.ro/actualitate/violata-vaslui.html

http://www.cancan.ro/actualitate/violata-vaslui.html

Majoritatea barbatilor sunt bagati in puscarie de femei. Mass media minte si dezinformeaza atunci cand vorbeste despre ce li se intrampla in puscarie. Vociferari, urlete si fluieraturi sunt ceva normal in orice puscarie de pe planeta. In rest toti cei bagati in puscarie de  catre femei considera ca noii veniti i-au razbunat, impartasind aceiasi cauza. Ce isi doreste mai mult presa este sa determine sinuciderea baietilor, aruncand stiri acuzatoare care sa le induca o stare de teama permanenta.

http://www.romaniatv.net/ultima-ora-unul-dintre-violatorii-din-vaslui-a-vrut-sa-se-sinucida_239468.html#ixzz3jCeHpMfG

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s