BOC si Horthy Miklos

Primarul Emil Boc, sponsor pentru promovarea unui terorist şi a unui fascist

De la BUGET 70.000 de euro cadou de la Boc pentru unguri revizionisti !!!

Imbecilul de penticostal Boc nu a rezistat sa nu-i serveasca financiar generos pe bunii lui prieteni unguri revizionisti. Ce mai conteaza ca le da din bani  nostrii  publici ca sa-i celebreze pe nazisti,pe Horthy si alti criminali de razboi unguri, dupa ce tot acest impostor Boc, le-a retrocedat moca tot centrul istoric al urbei de pe Somes. Si mai ales acum cand Paszkany il pregateste pe zanoaga din Rachitele pentru un nou mandat de primar din 2016, adica sa fie sluga in continuare la sefu lui din umbra si la unguri. Si prostii de romani il voteaza.

Uitati-va atent in poza sa vedeti cum piticu boc se face curca sub privirile mafiotice ale lui paskany. Va dati seama cine e seful lui Boc,  nimeni altul decat paskany, omu lui soros, si realizati cam cum se pituleaza boc fata de nababul care-l face mereu primar. Clujul e pe mainile lor la discretie de peste 10 ani. Toate televiziunile LooK tv ale lui paskany il servesc pe boc la catarama… lata. Dupa ce se vede primar se revanseaza catre stapani din banul public desigur. Cate mojicie poate sa incapa intr-un impostor care  isi vinde neamul pentru binele lui personal si a famigliei.

http://bn24.ro/primarul-emil-boc-sponsor-pentru-promovarea-unui-terorist-si-a-unui-fascist/

http://www.stiripesurse.ro/dictatorul-fascist-miklos-horthy-comemorat-la-cluj-napoca-pe-bani-publici_964383.html

http://ziuadecj.realitatea.net/administratie/cum-a-ajuns-paszkany-din-mare-investitor-in-cartierul-tineretului-la-un-procent-de-0005-ce-risca-clujul-in-urma-asocierii-cu-omul-de-afaceri–136757.html

https://deveghepatriei.wordpress.com/2014/03/24/emil-boc-a-vandut-tot-centrul-clujului-catre-unguri-si-evrei/

Anunțuri

2 gânduri despre „BOC si Horthy Miklos”

  1. Marea parte a clujenilor e formata din idioti utili care vor face exact ce le cere Soros si jidanii de la Budapesta. Caci deh, altfel e comunism si nu vom mai avea autostrazi, mall-uri si concerte cu tot felul de trupe oligofrene.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s