Peruchiata Alice Draghici -trompeta vanatorii de violatori fictivi

Avocata  cu peruca, Alice Draghici, cu doar niste falsuri in declaratii, a fost cea care a alertat toata mass media si a pornit toate ong-urile feministe in asaltul asupra celor sapte nefericiti din Vaslui, care nu stiau ce le poate pielea curvelor si ca legea penala in materie sexuala a fost facuta in asa fel incat sa sanctioneze doar barbatii. 

Peruchiata Alice Draghici anunta la Antena 3, la Gadea tv, cu spume orgasmice la gura, ca vai pica cerul, ca  o instanta i-a lasat sub control judiciar pe niste violatori din Vaslui.  Si de aici toata isteria imbecila care a urmat.

http://stirile.rol.ro/Alice-Draghici-cercetata-de-procurori-pentru-fals-in-declaratii-la-sesizarea-ANI-320573.html Cele mai multe stiu ca nu a fost un viol pe bune dar au o placere terbila, ce se citeste usor pe meclele lor, de a orgasma ca niste tineri sunt tarati prin puscarii si umiliti, inainte de a fi vinovati, doar pentru ca sunt barbati. 

Era cât pe aci să își smulgă peruca din cap la Gâdea în platou și arunca flăcări pe nări de ciudă că 7 baieți nu sunt în pușcărie. Băbăciuinea a făcut spume de la gură de furie și era la cote de paroxism.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s