Un personaj gaunos: Dan Antonescu

Un rebut al societatii-

papagal al sistemului

Pe ecran tot apare un nene de vreo 58 de ani in niste spoturi caraghioase din cale afara, in care, pe bani publici, cica, vrea sa atraga atentia publicului larg, cum sa se fereasca de suti, pungasi ori hoti de-a binelea.

Am aflat ca il cheama Dan Antonescu si ca ar fi fost repartizat de comunisti, dupa absolvirea scolii de ofiteri la  militia capitalei, sectorul 1, la „economic” de unde l-au aruncat la „omoruri” iar apoi i-au tot dat suturi in cur pana l-au scos din politie. Ramas pe drumuri, omu’ si-a incercat „talentele” in tembeliziune si dupa niste reportaje rasuflate rau la realitatea tv a ajuns la clipuri de preventie, de tot rahatu.

Omu’ e de un caraghios fara margini, se precipita ca o muiere isterica. Marele pacat e ca nu-si da seama cat de penibil e,.. dar prostu nu-i prost destul daca nu-i si fudul.  L-am urmarit in mai multe interventii si mi-am dat seama ca sufera de retard mintal si are un proptotip de cognitie de tip feminin. Cum dracu a putut fi, un minut, anchetator un asemenea specimen, care judeca totul foarte patimas, ceea ce nu are dreptul niciodata s-o faca un profesionist. Indiferent de subiect, epateaza in limbajul de presa de doi bani, folosind stilul bombastic si nonargumentativ al stirilor facute dupa ureche si la plesneala. Un asemenea mediocru nu e de mirare ca a fost zburat din politie. Mai nou individul se pretinde expert criminalist, evident habar neavand de criminalistica. Criminalistii niciodata nu-si dau cu parea asupra cuantumului unor pedepse ca precupetele la piata, nu invoca aiuristic circumstante agravante, cum face acest Dan Antonescu. Criminalistu lu’ peste prajit intra in direct la tv, mereu nedocumentat, compara mere cu pere, recte  pedepsele din sistemul anglo-saxon cu cele din sistemul de drept romanic, gafeaza in lant,  nu distinge  raportul de cauzalitate, etc etc. Dar guristu agiamiu se opinteste sa se de-a mereu important, mereu sfatos, mereu interesant si chiar crede ca-i iese. Jalnic! Se poate lua de mana cu un alt psiho- criminalist, de snoave ieftine, Tudorel Butoi.   

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s