Sluga penibila Boc Troc

Staffu din umbra care diriguieste Clujul, in frunte cu Paskany Arpad, care îi da ordine la pitacania Boc, s-a pus puternic pe treaba. Cum alta slauga mai buna ca Boc nu exista, Paskany si -a pus tunurile de presa sa inceapa campania pentru nentu preferat. Pentru aceasta si-a moblizat armata de propagandisti, Sabin Gherman, Liviu Alexa, trustul LOOK TV, Stiri de Cluj, Ziar de Cluj, Gazeta de Cluj, CityNews si restul. Iata pseudosondajul:

Sondaj de opinie marca Paskany Arpad:

Cine ar trebui să fie candidatul PNL Cluj la Primărie?

4269 voturi

Emil Boc

 

4459 voturi

Mihai Seplecan

 

138 voturi

Daniel Buda

 

585 voturi

Alin Tise

 

439 voturi

Radu Moisin

Caraghiosii presei pascaniote au adoptat aceeiasi tactica ca in 2012, adica au publicat un sondaj scos din burta in care, chipurile, Boc e pe locul 2 in ordinea preferintelor de la PNL, dupa un no name, Szeplecan.  La fel au facut si in 2012 cand inainte de alegeri îl dadeau pe Nicoara pe primul loc si boc era pe doi, ca in final, piticania penticostala, cu sacii de voturi de adunați de prin oras, anume rataciți si plasați de taximetristi cui trebuia, primiti moca, sa castige, prin furaciune desigur. Pe strategia aceasta mizeaza si la alegerile de anul viitor si pe prostia clujenilor aburiti cu boc. Pentru a obtine inca un mandat impostorul boc e in stare de orice- sa iasa sa dirijeze circulatia, sa pupe babe, sa de-a cu coasa, sa apara la toate concertele din Cluj, sa faca tumbe, etc. Boc e expert in comicarii penibile.

Ratiunea pentru care Boc e plasat mereu pe locul doi, si nu mai jos, este una singura: sa-i stimuleze pe gibonii bocisti sa iasa la vot si sa nu se culce pe o ureche ca, vezi doamne, boc, oricum triumfă. Ca si in 2012 si dintotdeauna,

Boc e favoritul ungurilor si a celor de la UDMR, care stiu ca boc le satisface toate dorintele chiar in detrimentul romanilor, nu intamplator, atat de defaimati pe argintii lui Paskany, de mercenarul Gherman Sabin la LooK tv. E o inteaga masinarie propagandistica turata sa spele mintile romanilor din Cluj si din Ardeal, uniti in aceiasi cauza fiind si Rares Bogdan, Hoandra Octavian si alti lingai, care mimeaza ca mor de dragul romanilor, cand, de fapt, ei isi bat joc de cauza romaneasca.  Ce urmeaza? Boc cu coasa, boc oficiind nunti, boc in costum popular, si alte atatea si atatea ticalosii pe care acest pitic soios, tras cu cheita, este in stare sa le faca dincolo de orice penibil.

Deci daca nu v-a ajuns mai dati un mandat lui Paskany Boc. Vor fi fentati clujenii si a 4-a oara?

Cât de puternic e `Arpi`? Are influenţă la DNA şi la Băsescu?

Cât de puternic e `Arpi`? Are influenţă la DNA şi la Băsescu?

http://www.prosport.ro/fotbal-intern/liga-1/cat-de-puternic-e-arpi-are-influenta-la-dna-si-la-basescu-3870896

 

Anunțuri

2 gânduri despre „Sluga penibila Boc Troc”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s