Executia celor 7 continua !

Sexul si victimile sale

Condamnarile politice au fost înlocuite cu cele rezultate din oprimarea bărbaților care calcă strâmb in viața sexuală si pe care Sistemul îi pedepsește nemilos din cu totul alte scopuri decât cele pe care prostimea manipulată și le închipuie. Zelul acesta public față de infracțiunile la viața sexuală ascunde mize mult mai importante decât ceea ce în mod curent ar trebui să reprezinte o condamnare, să zicem, pentru un viol real.

Curtea de Apel Iași a respins cererea de eliberare formulată  de avocații celor șapte baieți din Vaslui acuzați de viol in conditiile in care împricinata a consimțit tacit să participe la orgie.

O tara cretina orgasmeaza aidoma prostituatei din Vaslui la ideea că cei 7 baieti, imprudenti e adevarat, sunt executati public de o presa venală, vanduta in corpore sistemului feminist internationalist masono-american.

Povesti din puscarie, pentru copiii detinutilor

Foamea de sange nevinovat a haitelor de petionari idioti e uriasa. La presiunea lor si a intregii mass-media feministe, insanta respinge pe banda rulanta orice solicitari venite de la cei 7 baieti. Le se calca in picioare orice mijloc de aparare, de prezumtii sau de probe in dosar nici nu poate fi vorba. Nu se scapa un prtilej de a fi ostracizati si justitia feminista opereaza numai cu verditcte stabilite anticipat de aceiasi mass-media. Nici macar suspiciunile nu sunt acceptate in spatiul public.  Executia isi urmeaza drumul.  In aceste conditii ar trebui sa fie retras si apelul programat pe 6 octombrie pentru ca oricum este inutil.

Deocamdata, doar semnele justitiei divine par sa atentioneze ca executia ar fi trebuit oprită. Nu întâmplator mașina care îi transporta pe cei 7 baieți a fost lovită în plin. Decodarea simbolisticii acestui eveniment e una cât se poate de facilă și spune tot despre ieșirea din lanturi și prigoană, un mic avertisment pentru cele care i-au bagat nevinovați la pușcărie. Sigur pentru profani e greu de priceput. Procesul e un Tanacu 2, de data asta cu alte victime ale aceluiași sistem care odată ce le înhață nu le mai dă drumul.

fiul-interlopului-sile-camataru-a-scapat-de-puscarie-va-fi-cercetat-in-libertate-121542

Să vedem până la final ce va cântări în balanța divină mai puternic, o prostituată, care continuă să ademeneacă și să facă sex, păcat uriaș condamnat de Dumnezeu dar nu și de feministe sau inocența celor 7 baieți care au avut proasta inspirație de a cădea în plasa depravatei. Iertarea divină de regula funcționeaza mai ușor pentru cei care au culpe efemere dacat pentru prostituate. O știm asta chiar din biblie. Sigur și o prostituata poate beneficia de iertare dacă înceteaza sa mai păcătuiasca, ceea ce nu pare a fi în cazul amatoarei de sex din Vaslui.

După cum merg treburile, prognosticul nostru cel mai optimist, din păcate, este că și în apel lucrurile vor ramâne iremediabile,  pedepsele date de judecatoarea Vezeteu fiind doar reconfirmate.  Acest simulacru de proces va avea poate doar singurul efect de-a a-i pune de-o mie de ori pe gânduri pe baieti în raporturile cu orice fată, care din prietenă poate deveni cea mai mare dușmană. Ca vorba ceea, ce poate face o prostituată cu cloaca nu pot face 100 de barbați cu capul prost. Sine ira et studio!

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s