Feminismul si prostia poporului

Mediatizarea execesiva transformata in presiune mediatica asupra cazului de la Vaslui a avut scopuri precise, dincolo de cazul in sine. Politica evreofilă de distrugere a bărbaților a ajuns să de-a roade si sub aspectul măsurării prostiei unui popor care se lasă mereu mințit și manipulat de o presă vandută Occidentului feminist.  Iată ce cretinitate de sondaj au scos noocrații feminismului.

Fapta din cauză nu întrunește cel puțin 2 din trăsăturile infracțiunii și anume tipicitatea și antijuridicitatea. La rigoare juridică probele atestă inexistența unui viol în cazul de la Vaslui. În limbaj nonjuridic se poate vorbi cel mult de un pseudoviol iar în limbaj comun este clar ca a fost vorba de un sex în grup cu orgasm multiplu.

Certificatul medico- legal nu conține vreo mențiune privind existența unor leziuni și ca atare lipsa vreunei forme de spitalizare. În alta ordine de idei așa – zisa victimă nu s-a opus întreținerii de relații sexuale, dovada fiind că și-a exprimat un consimțământ tacit cel puțin parțial atunci când a solicitat să fie luată cu mașina și a acceptat sa urce fără nici o constrângere. Dacă exista cea mai mică opozitie prin  manifestări ca urlete, țipete, zvârcolire etc, cu siguranță se găseau martori oculari care să intervină și să depună mărturie.

Ca atare suntem în situația în care justiția feministă care funcționează la comandă a condamnat 7 baieti nevinovați. Nu ar fi nici primul nici ultimul dintre cazurile rezolvate de o justiție feministă care condamnă barbați pe bandă rulantă la presiunea cretină a opiniei publice care se solidarizează irațional, întotdeauna emoțional, cu victima de sex feminin, nu și invers. De pildă în cazul profesoarei pedofile care făcea sex cu minorul Bogdan Costache, căruia i-a determinat sinuciderea, vașnica opinie publică a tăcut mâlc. Oare de ce nu s-au făcut și atunci petiții si de ce nu a urlat media descreierată să fie condamnată profesoara măcar pentru relatii sexuale cu minori?

Concluzia e una singura baietii, barbatii in general nu beneficiaza de un tratament juridic corect. Mai ales în cazul infracțiunilor la viața sexuală, bărbații sunt acuzați și condamnați de cele mai multe ori după gura târgului feminist, care are un imaginar doldora de chinuri si suferințe numai bun de răsfrânt asupra unor alte victime de ocazie, dar musai femei. E așa o lege nescriă tâmpită în capul muierilor ca femeia este totdeauna o victimă a bărbatului. Pe undeva bărbații își merită soarta tocmai pentru concesiile care le-au facut feminismului si pentru pasivitatea de care au dat dovadă față de infracțiuni precum prostituția. Deci concluzia e simpla – prostituatele libere si fericite, bărbații în pușcării. 

Jalnic popor spalat pe creier, un popor care a ajuns sa nu mai facî diferența dintre un viol real ți curvăsăraiu feminist care face victime bărbați.

Iată curvetul cititor de tabloide care cere asprire de pedepse.

http://www.click.ro/vedete/celebritati/primul-barbat-fost-fratele-meu-primul-orgasm-cu-un-caine

http://stirileprotv.ro/stiri/social/sondaj-24-dintre-romani-cred-ca-vina-pentru-violul-din-vaslui-e-impartita-intre-autori-si-victima-81-cer-pedepse-mai-mari.html

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s