Formule de căsnicie

Piatra de temelie a reuşitei umane este familia. Din acest motiv o căsnicie durabilă se intemeiează nu pe poveşti futile ci pe  pe date anatomice  fundamentale şi  concerete şi apoi pe fapte  de viaţă, morale deopotrivă. 

Sintetic în materie de casatorie  normală, ca prim pas către familie există 4 formule de casnicie al căror unic şi esential fundamnet, il constituie VIRGINITATEA. O casatorie fără virginitate e o căsătorie viciată, strâmbă şi nulă.

Iată mai jos cele 4 formule de casnicie dintre care doar una este perfectă.

Formula A, restul fiind formule imperfecte deoarece cei doi fac doar o  alianţă bazată pe orice dar nu pe valori supreme, de cele mai multe ori legalizând concubinaje promiscue şi o viaţă sexuală cu aspect de prostituţie.

1. Formula A numită formula perfectă

     EA VIRGINĂ+EL VIRGIN= CASATORIA PERFECTA

2. Formula B- formulă semiperfecta

     EA VIRGINA+El NEVIRGIN=CASATORIE SEMIPEFECTA

3.Formula C-formula imperfecta

     EA NEVIRGINA+El NEVIRGIN= CASATORIE DEFECTA

4. Formula D-formula de casatorie cea mai dezastruoasa

     EA NEVIRGINA+ELVIRGIN= CASATORIE DEZASTRUOASA

Din aceasta radiografie se poate limpede constata ca din toate cele 4 formule  de casatorie exista doar una singura perfecta, in acord cu legile naturii, cu morala si cu ceea ce vrea Dumnezeu. Aceasta este formula A. Fromulele au fost concepute descrescator valoric in ordine alfabetica, de la cea perfecta catre urmatoarele, care cu fiecare treapta sunt mai rele. 

    Sondaj pentru Fete  

(aici răspund doar Fetele)                                         

Sondaj pentru baieti

(aici răspund doar Băieții)


Formula B de pilda este inferioara formulei A dar net superioara formulelor C şi D. O casatorie cu o ea virgina are sanse mult mai mari de a funcţiona fie doar şi pe o anumita perioada de timp, decat una cu un el nevirgin. Până şi cuplurile efemere care se iau ambii din condiţia de nevirginitate deşi sunt sortite destrămării sunt mai acceptabile la nivel de compromis intre parteneri decat situaşia cea mai deyastruoasa cand ea este nevirgina şi el virgin şi  care duc la eşec total.

Şi asta deoarece un băiat/bărbat nu poate accepta nciodată dar absolut niciodată ca să spele putina, adica tocmai el ca sot sa primească cel mai puţin în raport cu cei care i-au deyvirginat nevasta. Acest stigmat al lipsei de virginitate a fetei la casatorie rupe, uneori în forme crude,  mariajele facute în formula D. În primul rând băieţii trebuie să se ferească ca de trăznet de această nefericită formula de căsătorie pentru că de regula ei sunt cei care pierd cel mai mult si de cele mai multe ori totul. De asta e recomandabil ca dacă ratează formula A de căsătorie să încerce formula B, formulele C şi D fiind funciarmente rele.

 

Anunțuri

2 gânduri despre „Formule de căsnicie”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s