Mutanţii Feminismului: masculinitatea degradată

Niciodată nu s-a mers la cauza exploziei homosexualității. Întodeauna când s-au abordat aceste monstruozități s-a aratat cu degetul doar spre efecte: homosexualitate, lady-boys, shemale, transgen si alte derivate degradate ale masculinității. Cauza majoră este una singură mutarea intregii puterii biopsihosociale a umanitatii de la bărbat la femeie. Practic mișcarea feministă a schimbat centrul de greutate al omenirii ca bios. Femeia e singura care decide totul lumește. Bărbatul a ajuns cel mult o unealtă în mâinile ei. Promiscuitatea genitala la adresa baietilor practicată de femei, mame, bunicutze, are dimensiuni ascunse mult mai mari și de multa vreme. De abia de acum se vor vedea masiv efectele. Oricum putin au priceput cu adevarat cum stau lucrurile in intimitatea fenomenului nu în aparențe.

 

Mutanţii Feminismului: Gay, Shemales, LadYboy

Productiile feminismului mondial: Shemales or Ladyboy sau deterioarea programata a masculinitatii !

2 intr-unu – si baiat si fata-

In ciclul mutilarilor: de la circumcizie la shemales sau ladyboy

Thai girl or kathoey

Cele mai ciudate creaturi in carne si oase pe care le-a produs feminismul sunt corciturile intersexuale rezultate din cei care la nastere aveau sexul masculin. Spre desosebire de hermafroditismul genetic, adica dobandit biologic la nastere, cand copilul are practic doua seturi de organe genitale feminine si masculine, de cele mai multe ori parintii lui trebuind sa decida  ce sex doresc sa pastreze după operaţii,  progenitura lor, monstrii numiti shemales sau ladyboy sunt nascuti cu sexul masculin  in regula dar apoi prin tratamente hormonale puternice  cu estrogeni isi dezvolta caractere sexuale feminine, mai cu seama sani. Desigur pentru un plus de feminin la dotare multi recurg si la tratamente chirurgicale dupa ce incep sa castige bani din prostituție.

http://www.captain-outrageous.com/galls3/frejhi/frejhi.html

Cu alte cuvinte acești adolescenți, sub presiunea mediului feminist în care sunt crescuți incearcă să-și suprime cât mai mult penisul si testiculele și încearcă sa imite cât mai mult cu putință anatomia, caracterele și formele feminine. Își procură de mici chiloței de fetițe, sutiene, ciorăpei, rujuri și cam tot ce apucă de la femeile din jur care le fac viata infern.

De regulă acest fenomen a luat amploare și se dezvoltă aiuritor mai ales in țările asiatice și latino-americane care practica turismul sexual si unde vin toate curvele și toți obsedații de ciudațenii și de perversiuni sexuale fără limite. Acesti baieți care sunt constransi sa devină ladyboy sau shemale sunt făcuți de curve, din tot soiul de partide de sex mizerabil și apoi ajung sa fie crescuți în medii preponderent feminine promiscue, fie de târfele care i-au născut, fie de tot soiul de bone și muieri la fel de promiscue, care atentează obscen la sexul copiilor- baieti fie fizic, fie și fizic si psihic. E un fel de viol feminist al băieților de mici.

Practic e o intreaga psihologie a baietilor victime ale feminismului pizdofil care isi ascund masculinitatea si isi inhiba dezvoltarea sexuala si instinctele de  viitori bărbați. E un complex psihic in care intra mai ales in anii de criza a pubertății cand, de regula sunt obligati sa indure expunerea publica a sexului lor în văzul a zeci sau poate sute de femei si fete care le fac circumcizia sau asista cu gura cascată.

De asta nu se doreste ca circumciziile sa fie facute discret și în cabinete medicale cu usile inchise cum se intampla cu orice pacient care are o boala. Circumciziile sunt niste procesiuni orgiastice cu poze si filmari  si cu public numeros, ca toata lumea sa se infrupte orgasmic si bioenergetic din puritatea nevinovata a  penisurilor copiilor. Ingrozitor. Horor putin spus!

E o umilinta de nedescris pentru ei sa apara goi goluti la -9, 10, 11, 12, 13 sau 14 anisori intinsi pe mese si supusi taierii preputurilor si a frenurilor in vazul tuturor. Circumcizatoarele practic adora ca micutii copilasi sa fie umiliti sexual pentru vina de a avea penis, testucule, fren si preput. Si pe langa durerea pe care o indura fizic, mai e si umilinta de a fi purtati in pielea goala prin fata tuturor si si mai ales a fetelor care se inghesuie sa le vada penisurile micute în sange.

E un efort urias din partea băieților de a-si stapani rusinea, emotiile si durerea la care circumcizia ii supune. Acest spectacol circumfetist asta si doreste ca sexul masculin sa fie umilit inca de la fragede varste. In mintea acestor copii se naste atunci ideea ca este o vina ca s-au nascut baieti si ca daca ar fi fost fetite ar fi scapat de acest calvar. Aceste sunt primele impulsuri si strabateri care ii fac sa se autogflageleze sexual alegand sa devina un soi de corcituri sexuale, de hibrizi umani cu penis si cu ţâţe.

Al doilea impuls care ii face ca dupa viata grea pe care au avut-o ca baieti cu sexualitate masculina reprimata sa aleaga sa devina shemale sau ladyboy este supravietuirea.

Tăierea bărbației a ajuns pe mâna femeilor. Cumplit.

https://www.youtube.com/watch?v=_yKLIMxkH4s&list=PLQU5KhEAVUvqmAPgcalFwg7bxxgbfIym9

Cum le măcelăresc femeile penisurile băieților, dincolo de rusinea lor de a fi goi in fata femeilor care sșiu ca le vor taia puțele, jupundu-le preputuirile si frenul, în întregime.

https://www.youtube.com/watch?v=L85nZ3odVlU&index=9&list=PLQU5KhEAVUvqmAPgcalFwg7bxxgbfIym9

Sărăcia și lipsa locurilor de muncî la asta îi obligă. Ei știu ca nu au nici o șansă să primeasca bani pentru sex ca bărbați și atunci acceptă să intre în concurența cu prostituatele și cu curvele de centură pentru a câștiga bani din sex. Americanii bogați circumcisi, homosexuali și amatori de ciudățenii sexuale de pretutindeni devin clientela permanetă a acestor copii transformați de politicile feministe și de curvăsăraiu feminin fară margini în ladyboy. Ei sunt niște victime anonime ale pizdofiliei mondiale și a celor care au dat femeilor puterea de a face ce vor fara să fie pedepsite.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s