Piata sexului mizerabil

Viața intimă a devenit demult și în România o marfă intens tranzacționată pe o piață a sexului la fel de mizerabilă ca și atâtea altele. Dacă pe alte „piețe” se spală bani s-au se trafichează diverse alte produse pe piața sexului se schimbă vaginuri umblatoare de la madularele unui mascul la altul.

Nici o diagnoza n-ar reuși să evidențieze și să arate cu fidelitate în ce mulțime de vaginuri publice se învart oamenii și sunt obligați să-și ducă viața de zi cu zi. Aceasta realitate genereaza un mediu social îmbibat de promiscuitate, de frivolitate și de vulgaritate deșănțată care se repercutează în defectuoasa funcționare a relațiilor interumane la mai toate nivelurile de la cel al administrativ-instituțional pâna la cel care încheagă familii de formă ori concubinaje interesate.

Acest marasm al sexualitatii e prezentat furibund în mai toata presa cu titluri povocatoare de mari ispravi sexuale ale unor devoratoare de sex ca alina plugaru, simona sensual si alte caracatițe vaginale a căror rost este tocmai acela de a stimula și de a întreține destrăbălarea vulgului și a dobitocimii. Tabloide precum libertatea, evenimentul zilei, cancan, click și altele se întrec într-un dezgustator spectacol al lascivității menit să aprindă patimi și să asmută inctinctele sexuale pe taraba desfrâului pentru toate clasele sociale.

Anunțuri

4 gânduri despre „Piata sexului mizerabil”

  1. Egalitatea de sanse de fapt inseamna eliminarea barbatilor dintr-o competitie reala si discriminarea lor. Asta e politica feminista prin care au fost ingenunchiate tari ca Brazilia, Spania. Estonia, Suedia, Danemarca, etc etc unde feminismul ca si comunismul a biruit deplin la orase si sate. Si acum gratie femeilor toate politicile sistemului de vaccinare, de educatie sexuală, etc trec ca prin branza. In nici o tara in care femeile au ajuns la putere impinse in numele egalitatii de catre Sistem, nu s-a inregistrat nici cea mai mica opozitie la tzunamiul instaurarii Noii Ordini Mondiale.Oculta se bazeaza covarsitor pe femei si in instaurarea guvernului unic mondial. Asta va fi si in Romania. In magistratura de pilda barbatii au fost aproape pe tusa si vedem ce fel de justitie avem parte. În sistemul judiciar din România funcţionează în prezent 4758 de judecători. Dintre aceştia 78% sunt femei şi doar 22% sunt bărbaţi. La fel si la nivel guvernamental si in ministere peste 70 la suta sunt femei. In invatamnat la fel. Deci minciuna cu egalitatea de sanse este pentru dominanta de fapt a femeilor in tot mai multe domenii.Daca pentru comunism proletarul a fost piesa de baza pentru Noua ordine Mondiala pilonul este femeia.

    Apreciază

  2. Conceptul de egalitate este o nascocire fara baze in realitate fie ca e vorba de femei, de rasa sau „orientari sexuale” (care de fapt nu sunt orientari, sunt aberatii). Intervine si distorsioneaza relatiile dintre barbati si femei. Starea naturala este ca femeile sa fie dependete intr-o mare masura de barbati. In momentul in care introduci conceptul de egalitate practic faci barbatii inutili rolul lor fiind preluat de stat. Conceptul de ‘femeie independenta’ este o aberatie impotriva firii si ordinii naturale. Cand adaugi toata propaganda emasculanta si alte chestii care nu stau acuma sa le enumar (dar trebuie sa mentionez contraceptiile pt ca si astea au avut efect major) apar consecinte care se vad cel mai bine in tari gen SUA unde ai femei care s-au futut cu 40 de barbati pana sa implineasca 20 de ani si unde casatoria si familia sunt aproape total distruse. Dar nu va tine la nesfarsit, nu poti construi o societate pe minciuni.

    „Sunt norme, legi naturale de viață și norme, legi naturale de moarte. Legile vieții și legile morții. O națiune merge la viață sau la moarte după cum respectă pe una sau pe alta din aceste legi.” Asta e probabil citatul cel mai semnificativ din cartea lui Codreanu. desi putini il inteleg in totalitate.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s