Bărbați în genunchi în fața femeilor

Ce se întâmplă când bărbații stau în genunchi în fața femeilor?

Pai iata Elena Ceausescu l-a bagat in groapa pe sarmanul nea Nicu, care toata viata lui a acceptat sa stea sub papucul ei. Daca scorpia era eliminata la timp Nicolae Ceausescu sigur ar fi avut alta soarta si ar fi fost un erou pentru tara si popor.

Intr-un alt registru comparativ, Adrian Nastase repeta la indigou dramele barbatilor care stau in genunchi in fata sotiilor si a femeilor in general. Dincolo de conotatiile politice ale dosarelor penale, Adrian Nastase a fost bagat la puscarie chiar de consoarta lui Dana Nastase, nesatula de bani, palate, vile, masini, lux si huzur la nesfarsit, care pur si simplu si-a obligat sotul sa exploateze financiar la maxim pozitiile pe care le-a avut in stat. Cat de prost ar fi fost Adrian Nastase, asa cum il cunoastea lumea in general, nu si-ar fi permis sa-si bage mainile pana la fundul visteriei publice. Dar de dragul scorpiei sale soții a făcut-o!

Apropiati de ai cuplului stiau ca in vremea lui Nastase se carau banii cu valizele pentru familia Nastase. Asa se explica averile imense dobandite fraudulos de clanul Nastase in anii de politica de dupa 90 si pana prin 2004, apoi din fructele civile si beneficiile murdare culese de pe urma banilor depusi, din banci, a inchirierilor de imbobile si in general a afacerilor facute de Dana Nastase, de fiii politrucului, Andrei si Mihnea Nastase si de tot felul de interpusi. 

E inca o lectie pentru toti barbatii care stau in patru labe in fata femeilor. Toti asa patesc! Si inca ceva; femeile cheltuie intr-o viata, de 10 ori mai mult decat barbatii. De asta trebuie ca femeile, care în general au mintea mai ingusta si sunt mai avare decat barbatii, sa nu fie lasate sa-si faca de cap si e de preferat sa nu ajunga niciodata in politica, in sferele de putere si de decizie. 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s