Aspectul vaginului

http://adevarul.ro/life-style/dragoste-si-sex/cum-trebui-arate-vaginul-perfect-marime-forma-opinia-femeilor-8_56162abaf5eaafab2c6ee8bc/index.html

Lecția de anatomie

Materialul este destinat doar pentru cei care vor sa se documenteze si informeze corect. Persoanele pudice sunt rugate sa nu citeasca si sa nu vizualizeze materialul informativ de mai jos! Nu vă uitați pe siteuri porno că veți vedea numai pizde uzate. Vaginurile integre nu ajung niciodată pe intenet. De asta dacă vreți adevărul trebuie să știți discerne teoretic și practic.

Estetica pizdei

2pisz

Comparati si inainte de casatorie si alegeti cu extrem de mare grija daca nu vreti sa aveti surprize neplacute dupa. Pentru depravati nu e cazul.

Cum  trebuie sa fie pizda ca aspect?  „Inchisa”,  „intredeschisa” sau „deschisa”?

 Pizdele pot fi calsificate dupa mai multe criterii a)dupa aspect b)dupa forme c)dupa dimensiuni 

 Astazi doar despre

Clasificarea Pizdelor dupa aspect.

 Raspunsul simplu ar fi din start pizda „inchisa” ca oricum se deschide ea cand trebuie. :))

1GJL1rei3hzo1_500

In materie de pizde multi isi dau cu parerea dar putini sunt experti. Adevarul gol golut este ca o pizda ca sa arate bine trebuie sa satisfaca minim doua conditii estetice fundamentale :

1. Sa Nu fie cazuta, atrofiata, dambalagita, ramolita, zbarcita, din care sa curga toate mataraiele clitoridiene sau labiale de te apuca greata

pussy-shy-milf-feelin-dirty-2

Foto  Pizda urata! este la categoria asa NU

2. sa nu fie cascata ca prapastia cu o labie pozitionata colo si, la distanta cu cealalta labie dincolo, cu alte cuvinte e de preferat ca aspectul extern macar al pizdei sa nu fie unul  de tipul „portile largi deschise”. Labiile exfoliate si rasfrante in exterior  mai ales de la sex cu parteneri diferiti arata ca dracu. Ca sa priceapa si boii pizda ca sa arate bine trebuie sa fie inchisa, nu ravasita si revarsata in falduri, cute si alte cele  si desfacuta precum punga de plastic.

7011517

Foto Pizda din categoria Se poate si mai rau

1134613352

Niciodata un barbat intreg la cap nu are cum sa prefere o pizda „deschisa”. Pizda trebuie sa fie inchisa ca si gura. Punct. Ea se deschide numai atunci cand trebuie. Si pizda ca si gura fiind cavitati au acelasi regim de functionare. Deci asa cum o gura cascata e nashpa , tot asa si o pizda cascata arata groaznic. Asta pentru cei care au gusturi. Pentru gibonii de rand, fara gusturi,  care limbeaza dupa orice steoarfa si fut orice, pizda poa sa fie si cat roata de cauciuc ca tot nu pricep. Si ce e mai rau ca unii nici nu se educa!

Foto pizde din categoria asa da!

gad-003-098

Deci iata femei normale cu pizde cu aspect placut. Indiferent daca sunt cu par sau rase pizdele „inchise” nu doar ca arata mai bine si evident sunt mai atragatoare dar inspira firesc, igiena, naturalete. 

Intre categoria estetica Pizde „inchise” resepctiv -„Asa da” si Pizde „deschise” respectiv „Asa nu” exista desigur in privinta aspectului nu a formei, care este cu totul altceva, si o a treia categorie intemediara-Pizde „Intredeschise” Respectiv Pizdele cu slitz la vedere cum adesea impropriu li se mai spun in jargon.

images (1)

sau pizde „intermediare” fara slitz

Upclose--Pussy-4

Oprim aici clasificarea dupa aspect, next time, poate va dam si clasificarile dupa forme.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s