Parașute sau neveste

Avem o tara de parasute. Cat de rulate si de degradate sexual  si moral sunt duduile in momentul in care aleg sa devina nevestele unor soti carora le pun coarne inca din ziua nuntii? De regula s-a incetatenit ca nevestele de forbalisti ar fi cele mai mari curve. 


Scandalurile sexuale nu putine, in care nevestele unor fotbalisti regulate strasnic inainte de maritis de numerosi alti indivizi au confirmat aceasta realitate. Cazul Ghionea nu pare a fi iesit din tipar.

http://www.cancan.ro/2009-09-24/Ce-nebunatica-era-sotia-lui-Ghionea.html

Din aceasta populatie feminna degradata mai ies si copii. Practic acest fenomen al prostitutiei domestice s-a extins in romania ca un cancer care distruge tot: familie, respect, loialitate, buna- credinta adica tot setul de valori al unei societati. Acest tip de individe ruineaza edificiul familiei si mai rau demoralizeaza partea preponderent activa a societatii. De aici provine de fapt toata deriva si tot circul cotidian al neseriozitatii. Barbatii casatoriti cu asemenea panarame care au supt la greu si s-au tavalit voluptos prin paturile altora intra in inevitabila vrie existentiala si ajung sa nu-i mai intereseze nimic, scârbiți de „trusoul ramolit” dintr cracii nevesticilor lor.

Desigur nu doar fotbalistii se pricopsesc cu rapandule. Ar fi statistic intresant de observat  proportia panaramelor domestice devenite sotii de militari, sotii de politisti, sotii de preoti ori chiar sotii ale unor barbati care activeaza in domenii strategice sau de mare risc pentru a sti care este coeficientul de nesiguranta al intregului popor.

Dezgustul si dezinteresul barbatilor casatoriti cu foste parasute, cu trecut sexual tumultos pericliteaza randamentul profesional masculin. Aceasta este cauza iresponsabilitatii, neglijenței, a nesigurantei si a superficialitatii muncii acestor bărbați care activează în cele mai diverse domenii.


Dupa cum se poate usor constata inmultirea fara precedent a accedentelor de pe santirele de constructii, cladirile noi care se prabusesc peste beneficiari, accidentele rutire, feroviare ori aeriene, etc isi au in mod nemijlocit cauza in stirbirea autoritatii si eficientei masculine pricinuita de putregaiul sexual din vietile partenerelor lor de viata. Curvele reusesc intotdeauna sa compromita onoarea barbatilor.

Împovărați de umilinte provenite de la sotiile lor care au prestat sex oral, anal, vaginal si toate perversiunile la „instalatiile sexuale” ale altora, barbatii care se pricopsesc cu prostituate domestice ori de speta si mai joasa, nu mai pot construi nimic durabil. Prostitutia e principalul factor care ucide gustul vietii si lasa in urma sa epave umane. Si asta in timp ce niste descreerati ce se numesc demnitari, sociologi, psihologi ori cum s-or mai numi ei prin ong-urile servile ideologic, pledeaza si fac presiuni pentru legalizarea prostitutiei. Si apoi sa vezi familii distruse, soti încornorați, copii ostracizați si dudui de doi bani care fac sex si pișă pământul degeaba.

Anunțuri

1 gând despre „Parașute sau neveste”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s