Ce cred bărbații despre căsătorie

Casatoriile sanatoase si durabile sunt casatoriile in care Aleg Barbatii! Casatoriile in care aleg femeile sunt la popoarele slabe sortite disolutiei.
Cu toată degringolada uluitoare produsă de emanciparea sexuală a femeii, încrederea bărbaţilor  în căsătorie paradoxal se află pe un trend ascendent, fapt ce atestă normalitatea aspiraţională masculină în privinţa vieţii de familie.Aproximativ 86% dintre bărbații chestionați în cadrul unui sondaj online realizat de LifeMen Today au spus că ei cred în instituția căsătoriei.

Rezultatele mai arată că peste 67% dintre bărbații chestionați consideră că  virginitatea  este prima condiţie de bază pentru o căsătorie fericită urmată  de loialitate cca. 36%, ca importantă trăsătură de caracter a partenerei de viață. Celelalte trăsături considerate importante de către respondenți sunt afecțiunea, simțul umorului și inteligența. Căsătoria este o instituție necesară, apreciază 86% dintre bărbații chestionați. Aceștia au arătat că ei cred în această instituție și că doresc să se căsătorească. 10% au spus că ei cred în instituția căsătoriei, dar că ea nu li se potrivește, în vreme ce  doar4% au spus că nu cred că este o instituție necesară.

58% dintre ei au spus că este „foarte important” ca viitoarea lor soție să semneze un contract prenupțial, în care pe lîngă aspectele patrimoniale să fie înclusă şi problema custodiei copiilor  la tată în cazul unui divorţ.61% dintre bărbați au spus că nu și-ar înșela partenera de viață deoarece dacă ea a venit virgină în căsnicie nu sunt interesaţi de o altă femeie. 33% au arătat că este puțin probabil să își înșele prietena sau soția, chiar dacă ar fi tentați, deoarece o respectă și o iubesc prea mult. 6% au recunoscut că probabil ar înșela-o dacă oricum nu a fost virgină când au cunoscut-o şi deci nu mai contează, deorece în relaţiile cu neveste care n-au fost virgine, a pune problema fidelităţii este un nonsens.

La sondajul realizat de LifeMen Today au participat 1500 de bărbați care au fost chestionați pe diferite teme, de la virginitate,  dragoste și căsătorie până la tehnologie, politică sau stil de viață.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s