Femeile castratoare

 Dincolo de cuvinte

                                                                    Barbaria feministă

In panoplia de specimene despre care in orice alte timpuri s-ar fi crezut ca nu ar putea exista pe fața pământului și-a făcut aparitia fenotipul feminin de femeie castratoare de barbați. Cam ce defineste o astfel de creatură, femeie care umblă cu castrarea în gură?

Foto Săhlean Mihaela

Frustrări sexuale, ură sau aversiune față de bărbați, tulburări de identitate disociativă, dorință de razbunare pe masculinitate în general. Se răzbună pentru dezamăgiri și dorințele neîmplinite. Cu titlul de exemplu de asfel de manifestări comportamentale la scenă publică se înscriu Mihaela Săhlean(psiholoagă) Mihaela Bârzilă, Alessandra Stoicescu (tv știriste), Gabriela Vrânceanu Firea Pandele (senatoare), toate adepte la unison ale castrării bărbaților cu titlu de pedeapsă pentru orice tip de conduită antisocială.

E oarecum un mecanism psihic similar cu cel al promotoarelor circumciziei băieților sub cele mai trăznite motivații posibile. E și o expresie a politicii feminismului care își dorește tot mai mult să pună definitiv bărbații cu botul pe labe. Individe de acest gene au inițiat și proiecte de lege în sensul castrării. Numai o persoană care nu e întreaga la cap poate cere pedepse mutilante corporal in secolul 21! Dar la câte primate a generat corectitudinea politică a feminsimului iată că e posibil orice, creându-se un curent al castratoarelor de pretutindeni care au reuțit, sa mai prostească și căte un nătărău. Nu doar că asta arată căt de degrandantă poate fi natura feminină și cât tupeu pot avea duduile în extrapolări punitive. Mai e unul care are astfel de apucături fetișiste și care se asociază cu astfel de barbarii și zice ca-i și medic și parlamentar sau whatever ieșeanul Tudor Ciohadaru.

Science Friday dance funny lol science

Iată cum sună apelurile feministelor la castrarea pe viu a bărbaților

LISTA DE CASTRATOARE

firea pandele

Adriana Nastasescu ·

Asadar, fratilor, castrarea mecanica, manuala, animalelor care trebuiau sa fie oameni, de fapt, dar nu sunt…cum castrati cainii…mai rau le-ar trebui-operatie pe viu, pentru ca astia ar trebui sa aiba gandire…dar daca n-au…sa-i domesticim macar…
Steluța Axinte
Anunțuri

3 gânduri despre „Femeile castratoare”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s