Lovitura de stat mascată

klaus

Siniștrii conspitați, marionete ale ocultei evreo-americane prefăcându-se că fac guverne neaoșe… antiromânești desigur. Remaracați crisparea si falsitatea de pe chipurile acestor demoni distrugatori ai României. E ordin de la șefii americani, oculți înalți. Pe ordinea de zi- Cioloș! Exact ungurul ăsta mai lipsea. Și asta în timp ce afară mulțimile protestează.

Un guvern facut de Iohannis , va aduce sfarsitul acestei natii , prostii din strada nu stiu ce sa ceara , o gloata de naivi . In primul rand trebuie sa plece toti care au ocupat pana in prezent functii de conducere in Statul Roman , de la prasedinte , pana la femeia de serviciu , ca sa fie mai clar.

https://searchnewsglobal.wordpress.com/2015/11/05/revolta-strazii-o-manipulare-de-proportii-si-scopul-ei-final/

Armata sa preia conducerea tarii (deocamdata nu sunt la indemana oameni de incredere care sa-i inlocuiasca pe ticalosii actuali ), iesirea din NATO si UE imediat , eliberarea Romaniei de sub stapanire straina , americanii sa paraseasca imediat teritoriul tarii , cu tot ce au carat aici , apoi , nationalizarea bogatiilor naturale si a tot ce s-a dat de pomana companiilor straine .
SA NE LUAM TARA INAPOI , DE SUB STAPANIRE STRAINA !!!!!!!!!! Revendicarea nr 1 de pe lista !
Altfel , totul e o mascarada ieftina !!!!!! Care face rating televiziunilor vandute si manipulatoare , iar prostii se uita la tv si spera ca o vom duce bine daca se schimba unii hoti , cu alti hoti si cu cel mare (Iohannis) in frunte .   (Maria -VT)

https://searchnewsglobal.wordpress.com/2015/11/05/plasa-colectiv-sau-diversiunea-politica/

Lovitura de stat prin noua „revolutie portocalie” se adevereste. Ponta debarcat, iar Iohannis va avea „guvernul meu” cu Dacian Ciolos premier (permanent).Ca sa vezi si sa nu crezi:
– Incidente violente în Piața Universității: Român cu pancardă ”Jos Iohannis. Demisia!” îmbrâncit de protestatari manipulați de servicii.

http://www.napocanews.ro/2015/11/incidente-violente-in-piata-universitatii-roman-cu-pancarda-jos-iohannis-imbrancit-de-protestatari-manipulati-de-servicii.html

 

Anunțuri

1 gând despre „Lovitura de stat mascată”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s