Execuție mediatico-juridică feministă la final

Dacă posturile de televiziune si in special Antena 3 nu derulau campanii mediatice de linșaj a celor 7 băieți din Vaslui, se mai putea spera la o brumă de justiție.

Astăzi o pata neagră pe purtătoarele de robă in postură de judecatoare s-a așternut. Dar ce mai contează negru pe negru.  că nu se vede.

Practic s-a răspuns la întrebarea Cu cine ține pseudojustiția românească cu femeile sau cu barbații? E aberant dar la această manieră discriminatorie s-a desfășurat farsa penală în urma căreia 7 familii românești au fost distruse de o presă feministă și de o justiție feministă la fel de ticăloase, formate și dirijate de oculta evreo-americană, care a distrus România din 1989 încoace.

Asa arată o violată pentru care băieții fac pușcarie

Rechizitoriul în baza căruia celor 7 le-au fost înăsprit pedepsele pentru că așa vrea Soros si gașca feministă de judecatorese care răspund la comenzi pe bază de burse primite și in general de sistem de factură evreo-american, este extrem de abuziv și seamănă a compunere de nota 5 scrisă de un elevă mediocră.

Practic toată jelania feministă scursă în presă se regăsește ad literam in rechizitoriu, care seamănă izbitor cu un articol prost din presă scrisă. În aceste condiții sentințele au fost date în funcție de emoția colectivă cretină care s-a alimentat desigur din exagerările și minciunile media ticluite de feministe aliniate la ordinele antiromânești ale lui Soros și ale ideologiei sale care are ca scop pedepsirea fără noimă a cât mai multor bărbați, ca nu cumva sa-i perturbe obiectivele genocidare.

Au fost date condamnări fără nici un temei juridic ci doar pe bază de ideologie victimofilă soroșistă. Din momentul în care avocata Alice Drăghici a făcut spume la gură pe la Antena 3 că se simte în nesiguranță din cauza celor 7 băieți acuzați de viol, acestora li s-a scris sentința. Totul a fost un simulacru juridic în care apărărilor le-au fost respinse toate mijloacele de probă. Profitându-se de lipsa de educație a băieților de la țară, execuția a fost și mai simplă. Familiile celor 7 fiind destul de sărace și neavând exercițiul instanțelor nu și-au permis să plătească îndestulător avocații așa că ceea ce era previzibil s-a și definitivat. Scump plătită joaca de cateva secunde cu puțele la o duduie care numai ușă de biserică nu era. Pe lângă sutele de ani de pușcărie încasați mai au de platit jivinei vaginoase și 70000 de euro.

Execuția celor 7 fiind iremediabilă nu mai rămâne decât apelul la instanța divină. Prin post și rugăciune, este posibil ca în anii de temniță grea toți cei din mass-media și justiție, care au participat la acest festin criminal să primească binemeritatele pedepse pentru instigare, inducere in eroare, manipulare, dezinformare, cercetare penală abuzivă, condamnare nedreaptă, etc. La fel s-a întâmplat și în cazul Tanacu, nedreptatea și-a cerut prețul.

Atunci minunata justitie nedreaptă a cerut moarte și a luat magistrații de caz. La fel se va intâmpla si acum. Care dintre următorii care au determinat condamnarea nedreaptă vor plăti și cum? Păi hai sa le reamintim numele celor mai răi și zgomotoși ca să urmărim ce va spune justitia divină. Tic, tac Tic, tac!

 Odioșii și odioasele SISTEMULUI MEDIATICO-JURIDIC (Soros)

Un sfat EVITATI-I!

ALICE DRAGHICI, MIHAELA SAHLEAN, MIHAI GÂDEA, MIHAELA BÂRZILĂ, ALESSANDRA STOICESCU, ANDREEA ESCA, DAN ANTONESCU, DUMITRU COARNĂ, etc.

LE-A PIERIT ZAMBETUL – Judecatoarea Cornelia Vezeteu de la Judecatoria Vaslui a facut dreptate

Judecatoarea Cornelia Vezeteu de la Judecătoria Vaslui

Iată si componeța secției care a dat sentințele  aberante de la Curtea de Apel Iași

SECŢIA PENALĂ ŞI PENTRU CAUZE CU MINORI

Președinte secție: judecător Juverdeanu Tatiana

Chirilă Mihaela

Cheptene-Micu Diana Mihaela

Crișu-Ciocîntă Anda

Dumitrescu Daniela

Mititelu Maricica

Sandu Geta

Tarlion G. Constantin

Scriminți Elena

Deci justitie pe gustul cucoanelor ofuscate, desigur multe frustrate sexual care urăsc grav bărbații și găsesc astfel ocazii de răzbunare.

Iata cum cucoanele se dau pe lângă barosanii americani cărora le sărută mâna preaînaltă. Observați umilința neaoșă a supuselor sistemului care impoloră din gesturi și din priviri devoțiune și ascultare față  de stăpânii care le privesc cu superioritate și trufie.

 

Anunțuri

2 gânduri despre „Execuție mediatico-juridică feministă la final”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s