Paszkany intoxică Antena 3

Antena 3 intoxicată sau se lasă intoxicată?

Una din slugile de presă ale lui Paszkany Arpad, pe nume Liviu Alexa a ajuns sa fie preluat live de Antena 3  intr-o corepondență despre una din metresele care se învârt în jurul curului mare al piticaniei Boc.  Una Blondă. Ștefania Frencz pe nume, plătită baban de coietele Boc din banul public. De parcă ar fi numai una …

Practic nu e prima dată când Antena 3 o mușcă și rumegă aceleași idioțenii din presa platită de Paszkany.  Că e vorba de Liviu Alexa, un fel de guru al presei scrise pașcaniote că e vorba de smintitul tradător Sabin Gherman pe sticlă la Look tv, e același lucru. 

http://voceaclujului.ro/vamesul-liviu-alexa-fata-cu-reactiuneai/

Acest Liviu Alexa n-a făcut alteceva decât să-i facă propagandă lui Boc pe spațiul emisiunii Subiectiv a lui Răzvan Dumitrescu.

104_paskany

Iubita din carne a lui Boc de la Răchițele

Se știe din manualul de manipulare că atunci când vrei să-l resusciți un cadavru băsist ca Boc e bună și puțină reclamă negativă. Ce va reține prostul de acasă sau cretina din fața televizorului că Boc are o amantă blondă pe care o plătește gras din bani publici, dar nu contează că clujenii tot pe el îl vor la al 4-lea mandat de primar. Una la mână că e o stupizenie, un non sens ca unul ca Boc, care a făcut numai rău țării,  să mai fie vreodată preferat și de primar.

E,.. Liviu Alexa exact această minciună o rostogolea apăsat ardelenește la Antena 3 precizând că preopinentul e dorit și de neoprit ataât de îndrogostiți sunt clujeni de rahat- Boc, ca în limba turcă.

Boc e dorit de Paszkany, care conduce din umbră Primăria Cluj-Napoca și pe față doar de Boc. Sigur, sigur cu concursul viceprimarului UDMR Anna Horvath, care îi trimite pe clujenii români la plimbare dar se ocupă impreuna cu Boc ca maghiarii sa fie îndestulați.  

În realitate la Cluj-Napoca  funcționează de prin 2004 filiera Soroș- Paszkany care știe că deocamdată prostimea de Cluj nu e chiar dispusă să voteze un ungur și atunci vrea sa-l mențină pe Boc cu orice preț deoarece altă slugă care să le satisfacă absolut toate interesele financiare, imobiliare,etc  e greu de găsit. Adică un antiromân mai ticălos ca Boc în slujba intereselor evreo-maghiarimii.

 Răspunsul nu-i decât unul atunci când mai auziți întrebarea

  Cine îl alege pe Boc?

Soroș  și Paszkany Arpad

Adică finanța americano-evreo-maghiară care a acaparat Clujul cu Boc plantat pe post de papițoi dar împotriva românilor. Și ce pretinde circarul boc că ar face e doar de ochii lumii! 

Boc. Alexa, Gherman – slugi în proiectul mafiot, regionalist, separatist

Sigur și clujenii sunt de vină ca au acceptat această cârdășie antiromânească dar se trezesc greu si mușcă la fel ca Antena 3 momeala lansată de presa lui Paszkany cum că clujenii il vor iară pe  bulă din Răchițele. Sau o fi vrut Antena 3 sa-i facă reclămă deghizată lui Boc??? S-o fi sucit în halul ăsta? Mai ales ca Paszkany e unul dintre cei care și-au dorit  din răsputeri ca Voiculescu să fie arestat, bănuiți poate din ce considerente.

Paszkany i-a creat, ca să facă impresie și să aibă credibilitate alegerile la Cluj și un opozant lui Boc, doar de de fațadă, tocmai în persoana lui…. Liviu Alexa, care desigur mimează opoziția cu o preconizată candidatură, de formă la primărie și care în loc să facă opoziție spune că bocu e dorit de lume. Va dați seama ce fel de contracandidat e Liviu Alexa și mai ales al cui.

Deci la Cluj ungurimea își face jocurile cu sluga Boc pe care îl vor a patra oară primar în orice condiții. Deci știti despre ce se poate face la vot. Frauda de exemplu, cum s-a mai întâmplat. La drept vorbind clujenii de bună credință nu îl vor pe Boc într-o proporție de 50-60% dar vocea lor are grija Paszkany s-o astupe cu trusturile lui de presă care lansează pseudosondaje de opinie în care boc e mereu gomflatul  indispensabil, … adică izmană.

Pieleanu și Bogdan Chiriac  sunt  slugile bucureștene ale lui Paszkany care propagă ori de câte ori au ocazia minciuna cu bocu – chiștocu dorit de Cluj și băsescu la București….E lesne de înțeles de ce și cum. Banii … și toți fac parte din sistem. Un sistem antiromânesc extrem de criminal..

Așa că omul lui Paszkany, Liviu Alexa manipulează la greu. O minciună e rostogolită de atâtea ori până prinde.

 Detalii despre Liviu Alexa, sluga ca și Boc a lui Paszkany Arpad

Fără facultate, fără carnet de conducere, fără să deţină vreo proprietate în Cluj-Napoca, încă cu buletin de Bistriţa, Liviu Alexa era, pentru mulţi clujeni, un prosper om de afaceri, ziarist de opinie care nu se sfia să scrie “pula” în “editorialele” sale, infatuat de trustul de presă pe care îl conduce. Un milionar, un mogul (cum se autointitula) care, de fapt, administra doar afacerile altora. Începutul relaţiilor sale cu mediile subterane ale Clujului au început o dată cu scandalul Gazeta din 2006, când Liviu Man şi alţi ziarişti au fost puşi sub acuzare pentru şantaj. Liviu Alexa era în acea perioadă redactor-şef la Gazeta de Oradea, iar rechizioriul din 19 ianuarie 2007, întocmit de procurorii Daciana Deritei şi Mircea Hrudei, îl plasau pe Liviu Alexa printre inculpaţi, acuzat că îl şantajase pe viceprimarul orădean Gavrilă Ghilea. În mod surprinzător, nu este trimis în judecată, ca şi restul ziariştilor din clanul Liviu Man, şi încă din octombrie 2006 îl regăsim într-un articol din Ziarul Financiar derulând o afacere de publicitate pe biletele de călătorie ale RATUC, alături de Iulian Haba, printr-un contract oferit de primăria Cluj-Napoca fără licitaţie.

Întregul proiect CityNews a fost, de la bun început, unul făcut pe banii lui Arpad Paszkany, prin intermediul Polus Center şi al agenţiei Imagistica, deţinute de Liviu Alexa. Paszkany a fost achitat în dosarul Gazeta II în anul 2010, acuzat de omul de afaceri Iuliu Dascălu că l-a şantajat folosindu-se de publicaţia Gazeta deţinută de Liviu Man. Liviu Alexa a fost şi el pus sub supraveghere de către procurori în acest caz, începând o luptă dură cu legiuitorii clujeni, prin intermediul publicaţiilor deţinute de acesta. Întâmplător sau nu, PR-ul pentru Polus Center, construit de către companiile deţinute de Paszkany şi apropiaţii săi, era făcut de Imagistica şi exact în această perioadă a fost lansat CityNews.ro, unul dintre cele mai citite publicaţii online regionale din România. Liviu Alexa, întreprinzător şi ambiţios, a lansat repede şi un săptămânal, Mesagerul de Cluj, sub conducerea lui Sabin Gherman, promotor a regionalismului transilvănist şi considerat agent de influenţă al serviciilor secrete maghiare. Urmează cotidianul pe print Servus Cluj, lansat o dată cu concertul Iron Mainden, organizat de Alexa şi Paszkany, şi apoi cumpărarea televiziunii NCN.

Continuare la

http://voceaclujului.ro/vamesul-liviu-alexa-fata-cu-reactiuneai/

Anunțuri

2 gânduri despre „Paszkany intoxică Antena 3”

  1. Ardealul ala nu mai exista. A ajuns la unguri, austrieci, nemto-sasi, italieni, etc. Cine nu a vrut sa ia nu a luat. In schimb, „superiorii” au ajuns din nou la starea lor inițială in care au fost de secole: iobagi pe propriile pamanturi si slugi la straini. Dar in mod evident ca „regățenii” sunt de vina, doar sunt mai prosti se subînțelege.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s