Cel mai mare Trădator din toate timpurile

Îl cheamă GORBACIOV MIHAIL, un trădător criminal al multor țări care trebuia de mult împușcat !

Vladimir Putin, criticat foarte dur de ultimul preşedinte al URSS. „Şi-a trădat poporul”

Groparul URSS, sluga circumcișilor Occidentului -cele mai mari trădări de neamuri și țări.          Un Prost Total!

Gorbaciov care are suficientă experiență în a produce o catastrofe. A trădat Rusia, pe care a ruinat-o iremediabil economic, politic, militar și a pus pe tava marii finanțe oculte a evreo-americanilor, fostele state din blocul sovietic ajunse în colaps și faliment, indiferent că e vorba de România sau Polonia, Cehoslovacia, Iugoslavia, Ungaria, Bulgaria, Letonia, Estonia, Lituania.

reagan2

Din cauza acestui bandit mondial, unealtă a SUA, au dispărut state autonome de pe harta lumii, s-au desfășurat razboaie secesioniste  sângeroase cu sute de mii de pierderi de vieți omenești și cu destine distruse.

http://ioncoja.ro/textele-altora/executia-sotilor-ceausescu-la-peretele-unui-veceu-ramane-pe-constiinta-lor-a-lui-iliescu-si-gorbaciov/

Acest criminal GORBACIOV, ajuns în solda americanilor, a dat RDG-ul pe nimic și nu a fost capabil sa incheie un tratat ferm de limtare a lărgirii Nato și de protecție a Rusiei, ajunsă dintr-un fost temut imperiu o țară de care să facă mișto până și turcii. Și ca tacâmul sa fie complet jigodia Gorby a ascultat umil și cuminte ideile de lux si admirație pentru occident ale iubitei  sale nefaste Raisa Gorbaciova.
Gorbaciov  nu a fost a fost nici serios, nici competent, nici patriot si nici loial cu aliații țării sale. 

Pe cine nu-l lași să moară nu te lasă să trăiești, cam așa se pune problema și în cazul acestui trădător care găsește oportun să se ia de Putin. Se pare că gunoiul continuă să fie în solda distrugătorilor lumii.

http://adevarul.ro/moldova/politica/vladimir-putin-criticat-foarte-dur-ultimulpresedinte-urss-Si-a-tradat-poporul-1_56b5e5285ab6550cb8838f7a/index.html?ref=yfp

Căt de prost poate să fie unu ca jigodia Gorbaciov?

Anunțuri

2 gânduri despre „Cel mai mare Trădator din toate timpurile”

  1. 1985- gorbaciov [cu litera mic a] – NOMINALIZAT – DE – MARII BANDITI – MONDILAI AMERICA – F.M.I=ISRAEL= NATO = CIA == PENTRU A DECLANSA”PERESTROICA”=transferul proprietatii sttatului in mana criminala – autohtona si din afara – actiune urmata – de ASASINAREA – lui LEONID BREJNEV – LA ORDIN- PENTRU A DESCHYIDE – CALEA LUI GORBACIOV CATRE PUTEREA ASPOLUTA – au urmat caderea europei de est – distrugerea unor state si decimarea unor popualtii – in favoarea talharilor mondiali – – astazi se desavarseste öpera „- öpus – finis corona””- AM ZIS !

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s