Antena 3 violată dar nu ca la Vaslui

Așa cum am anticipat, dacă veți urmări articolele pe care le-am consacrat mascaradei produse de Antena 3, în urma alegațiilor cretine ale muierii Alice Drăghici care au declanșat isteria colectivă furibundă și au dus la condamnarea  pe nedrept la ani grei de pușcărie a celor 7 băieți din Vaslui, vine un ceas al dreptății  și al decontului pentru răul imens făcut familiilor vasluiene.

 Iată trofeul cel mai prețios al Antenei 3

Încet, încet toți cei care au pus presiune pe justitiție pentru a li se face un imens rău celor 7 băieți vor plăti din greu.

E primul pas către declinul iremediabil al celor care au complotat împotriva respectării minimelor drepturi și garanții procesuale în procesul celor 7 din Vaslui, care au fost executați fără a beneficia de o judecată dreaptă. Insigare pe față  la infracțiuni și linșaj facut de Antena 3.

În al doilea rând, Antena 3, care a funcționat pe bază de logică de muieri, care întotdeauna duce la dezastru, plătește prețul inconsecvențelor și al cârdășiilor cu proprii ei asasini.

Dacă erau bărbați și nu hoarde de muieri in Antene niciodată nu s-ar fi ajuns vreodată aici. Imaginati-vă mutatis mutandis, dacă Ted Turner,  ar fi fost în situația de a fi supliciat de guvernanți americani ce tzunami publicistic și protestatar  devastator ar fi declanșat CNN ul.  Mass media pretutindeni în lume e o forță de nestăvilit.

Dacă patronul Antenelor a ajuns în pușcărie înseamnă că oamenii pe care i-a platit exorbitant in televiziunile sale ori sunt foarte slabi și proști ori l-au trădat. În vremurile ei bune Antena 3 putea să coaguleze mulțimi de aomeni care să dea de pământ cu Băsescu, Boc și restul  geambașilor țării. N-au facut-o și au pierdut.

Au mers pe ideea nefericită a slugărniciei la licuriciul cel mare, care de fapt era cel de la care li se puneau la cale capcanele și surghiunul. A linge în fund pe americani se dovedește că nu a fost deloc calea bună, chiar dacă au trăit cu impresia că așa ei anteniștii își vor scăpa pielea și vor putea supraviețui.

În al treilea rând limbajul dublu, miștocăreala idioată a lui Badea, obișnuit să  ducă în derizoriu orice lucru serios, au concurat la deruta postului Antena 3 și la falsa reprezentare a lucrurilor în conștiința telespectatorilor. Persiflările lui Badea și îndemnurile lui miștocărești de genul  „Eu sunt pentru..”, „Boc e bun” , etc.  nu au făcut decât să producă ezitări și confuzie în rândurile publicului telespectator mai puțin șlefuit intelectual dar numeros.  Nu mai punem că unii au luat chiar de bune recomandările lui Badea.

Aceste sunt doar câteva din cauzele și complicitățile care au făcut ca Antena 3 și celelalte posturi ale lui Dan Voiculescu, Antena 1. Antena Stars, Euforia, etc care cultivă en gros prostituția și desfrâul, curvele de drumul mare, să colapseze, pe limba lor și pe placul dracului gol Băsescu, cu americanii lui cu tot care-l țin în brațe, pe el și clica infractorilor băsiști.

Greșeala lui Mihai Gâdea de a-i aduce în platoul Antena 3 pe bășăsiști deghizați și agenți ai unor servicii streine, ca Bogdan Chiriac ori M. Pieleanu, ori politicieni de teapa lui Renate Weber, nu pot duce decât la dezastru.

Probabil că până când își vor repara greșelile  cei de la Antena 3 va fi prea târziu.

Așa a pierdut Antena 3 toate marile bătalii. Dar a câștigat-o bagând la pușcărie 7 tineri baieți, fără antecedenye penale, pentru o puțăreală în care cel puțin un început de consimțământ a existat. La 3 zile după întâmplare preferata anteniștilor căuta pe intenet alți doritori de sex,…. ca sa-i bage apoi la pușcărie desigur. N-ar fi rău dacă ar fi băgate la pușcărie prostituatele care distrug familii și destine. Ar fi mai puțini instigatori și proști să lupte pentru cauze cel puțin îndoielnice.

Anunțuri

3 gânduri despre „Antena 3 violată dar nu ca la Vaslui”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s