Antena 3 a violat 7 familii din Vaslui

Să rememoram

Antena 3 a instigat la linsarea, castrarea și execuția celor 7 baieti de la Vaslui care au fost bagați in puscarie in absenta elementelor specifice existenței unei infracțiuni, certificat medical care nu confirma ipoteza violului, martori ai baietilor etc, etc.

Antena 3 a bagat in puscarie 7 baieti nevinovati si a distrus 7 familii de romani. Acum e momentul sa platească.. Pocesul ar trebui urgent rejudecat și suspendate condamnarile injuste și nedrepte. Antena 3 a comis executia la comanda feministei Alice Draghci, cea care uraste de moarte barbatii… adică ce mai, ura pe sexul masculin.

Campania A3 de linsaj timp de jumate de an pe care au dus-o a intrecut orice LIMITE, legale, de bun simt. de umanitate. Baietii nu aveau antecedente penale- Nota Bene!!!!! Le-au vânat parintii, rudele, au tabarat pe casele lor…. Asa ceva NU este posibil!

Au intimidat satele, au trimis desant de reporterite isterice, obsedate sexual, feministe…. Șoc si Groaza… Au facut presiuni uriase pe judecatori ca sa le de-a baietilor ani grei de puscarie. S-a ajuns ca judecatorele din proces tremurau de frica A3….. Mult prea mult… erau amenintate cu destituirea…. A 3 a initiat, indemnat pe ascuns jdeee de petitii care sa-i defaimeze pe baieti, etc etc…

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s