Scrisoare deschisă către Ambasada SUA

Rog Excelenta Sa, Domnule ambasador sa imi spuneți dacă în SUA o persoana fizică sau un grup de persoane fizice, fie ele și angajate la un post de televiziune, care instigă în mod repetat la Linsaj, Crimă, Castrare și alte tipuri de mutilări fizice și chimice, cum reactionează Justitia americană? Dacă un post tv lansează din minut in minut chemari la scrierea de petitii impotriva oricui și anunta tot din minut in minut cati au achiesat la INSTIGARE PUBLICĂ, la acte de violență și răzbunare, ură de sex față de barbati, un asemenea post de televiziune cât ar mai putea să emită?

Dacă realizaroare de televiziune ca MIHAELA BARZILA, S. STOICESCU, MARIA COMAN, avîndu-i invitati pe DUMITRU COARNA, MIHAELA SAHLEAN, etc cer ca anumite persoane fizice, fie ele condamnate sau nu pentru o infractiune, cer public CASTRAREA, câți ani de inchisoare pentru o insigare de o asemenea proportie ar trebui sa facă astfel de realizatoare tv? Știti domnule ambasador ca parintii celor 7 băeiți sunt bătutți si umiliti zilnic din cauza INSTIGARII la ură facută de realizatoarele A3?

Știți că din cauza lor tatal unuia dintre baieti a fost batut pe strada pana la inconștiență și i-a fost distrusa dantura complet pentru ca a fost recunoscut de 2 golani agresivi de la TV LINSAJUL facut de cei de la A3? Știti ca această expunere indelungata la ostracizare face ca familile lor sa fie renegate, să nu-și găsească de lucru și să moară de saracie? Până unde își permit anumite persoane fizice să impinga spirala violentei? Ar trebui confiscate de urgenta toate casetele cu emisiunile facute de A3 pe tema dosarului baietilor de la Vaslui pentru că probează integral INSTIGAREA la crimă, acte de violență, CASTRARE, îndemnarea altor deținuți să aiba comportamente violente fata de cei 7, etc etc. Cam căți ani de închisoare ar trebui să facă asemenea realizatoare si realizatori tv?

Oare ce mai asteaptă justitia română? Când ar trebui începută anchetarea realizatoarelor Mihaela Bârzilă, Maria Coman, Si restul insigatoarelor de la Antena 3 la ură , violență, CASTRARE… Nota bene avem instigare urmată de violență asupra parintilor celor 7 baieti, deci toate lementele necesare pentru inculpare. Deci se incadrează la http://legeaz.net/noul-cod-penal/art-368 http://legeaz.net/noul-cod-penal/art-369 Ar trebui totuși incepută urmărirea penală.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s