Bogătanul Boc cu Finul lui Tișe

Afacerile lui BOC cu TIȘE

Ia vedeți cât de bogat este numitul Boc Emil și ce rapid aprobă afacerile finului Tișe Alin Păunel. DNA Cluj Doarme!

Ciumpalacii o fac lată pe banii clujenilor!

O alta anomalie urbanistica in mandatul lui Emil Bloc. O alta bataie de joc la adresa orasului si a clujenilor.

Finul lui BOC EMIL,  TIȘE ALIN PĂUNEL, încă senator, neanchetat pentru escrocheriile făcute  a construit blocul de 12 etaje de pe strada Ploiesti nr. 9-11,  Cluj -Napoca.  Nu a pus nci un afiș desigur ca să nu afle prostimea peste care flegmează bocii și tișii. Potrivit legii, toate santierele de constructii sunt obligate sa afiseze, la loc vizibil, pe toata perioada lucrarilor, un panou de identificare.

Ordinul 63/N din 11 august 1998, privind obligatia afisarii la loc vizibil a panoului de identificare a investitiei, arata ca placuta de santier trebuie sa prevada: beneficiarul investitiei, proiectantul general, proiectantul de structuri, proiectantul de instalatii, constructorul, numarul autorizatiei de construire si numarul autorizatiei de organizare de santier, cat si data inceperii constructiei si data finalizarii constructiei. Potrivit legii, “neafisarea panoului de identificare se va sanctiona cu sistarea imediata a lucrarilor”.

http://actualdecluj.ro/tag/turnuri-cluj/

 

Boc i-a rezolvat finului Tișe terenul la un preț absolut derizoriu, terenul aparținând desigur  Primariei  Cluj-Napoca.

Cladirea de 12 etaje este construită într-o în buricul Clujul, că deh nașul e bos barosan și bogat la așa fin. Senatorul PNL  TIȘE  aridicat un bloc-turn de 12 etaje, alaturi de vecinul sau, Ioan Chiș. Impreună, cei doi beneficiari intentioneaza să-l facă imobil cu functiuni mixte, cu 38 de apartamente, 600 de metri patrati de spatii comerciale, peste 4.000 de metri patrati de spatii de birouri de 92 de locuri de parcare, dupa cum s-a aratat in proiectul depus la Primarie pentru aviz dat de Boc.

Firma dezvoltatoare este SC Central Business Plaza SRL, in care actionari sunt Bogdan Tise, fratele senatorului, si Camelia Tise, sotia senatorului, de profesie notar.

Autorizatia de constructie a fost emisa de Primaria Cluj-Napoca in 4 decembrie 2014, pe numele Camelia Veronica Tise si sotul Alin Paunel Tise, pentru “imobil cu functiuni mixte Ploiesti, nr. 9 S+P+12E”.

Blocul-turn a fost considerat de unii urbanisti clujeni un proiect controversat, datorita regimului de inaltime.
Blocul lui Tise langa o alta cladire-mamut, Europa Business Center, care a fost data in folosinta anul trecut si a fost construita de ImoFinance (Invest).

http://www.ziardecluj.ro/tise-isi-construieste-blocul-turn-de-12-etaje-fara-panou-de-identificare

Anunțuri

1 gând despre „Bogătanul Boc cu Finul lui Tișe”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s