Cât câștigă Couți la TVR CLUJ

Tvr Cluj cel mai slab post teritorial. Cât toacă oficial Directorul Couți Romeo!

 Iată de ce TVR e în faliment

Directorul TVR CLUJ, Romeo Couti,  încasează anual,  de peste 14 ani, un salariu de peste 84.314 lei, adica 7026 de lei pe lună, dar si 3237 de lei de la UBB Cluj, unde Marga l-a făcut lector asociat la  Facultatea de Teatru și Televiziune. Asta oficial că pe lângă… De mult trebuia să fie anchetat…

Sifonare masiva a banului public la TVR Cluj condus de Couți, cel mai slab post teritorial din cate a tot inventat TVR-ul. Mutra e reprezentativă pentru ce este în stare. E cam la fel de mintios ca Boc. Numai de ăștia a scos în față Clujul!

 

Romeo Couti, ca asa il cheamă pe neispravit  isi trage  salariu baban, adica în jur de 8000 de roni lunar, la care mai adauga vreo 4000 de la Universitatea Babes Bolyai, unde l-a plantat Andrei Marga ca profesor la facultatea de tembeliziune, teatru,  jurnalism si alte marafeturi, cea mai slaba facultate de jurnalism din S-E Europei.

Cei care predau la buticul zis facultate de jurnalism sunt niste impostori de tot rasul, puși de Marga la schimb pentru serviciiile pe care i le-au facut. E vorba de tot felul de veleitari, pupincuristi, amante, rude și cunoștinte de ale lui Marga, neveste de directori de bănci, aplaudaci ai bătranului securistoid comunist Andrei Marga.

ODA LUI ROMEO COUȚI  CATRE TOVARAȘUL ANDREI MARGA

Un troc de acest gen, pe banii statului desigur,  a făcut Marga și cu Couți Romeo, impostorul tvrist care i-a dat ani de zile spații generoase habăucului obsedat de putere, Marga, pentru a-și expune public inepțiile, bășinile în așa-zise dialoguri in’telectuale, pentru care Mărgoiu încasează 5000 roni de la TVR Cluj.

Si pentru faptul ca a primit atata căcălău de timp expunere pe ecran  a elucubratiilor si tampeniilor pe care le tot freacă ca o placă stricată Andrei Marga l-a recompensat pe Couți cu un post și la universitate. Curat murdar! Cât despre emisiunile patronate de directorul Couți la Tvr nu se poate spune decat atât: toacă banii publici degeaba! Și asta nu de azi de ieri.

Emisiuni de mare porc, cu filmări aiurea în care reporterii își fac de fapt vacanțele pe banii TVR, ba la pescuit, ba în expediții pe alte continente, ba la chermeze prin natură, ba deplasări costisitoare peste hotare pentru a filma niște rahaturi,  ba folclor provincial de cel mai prost gust, ba emisiuni care se vor avangardiste și sunt de un kitsch perfect. Cel mai proaste emisiuni tv din toată media româneasca sunt făcute de cei de la TVR Cluj asta fără doar și poate.

http://www.stiridecluj.ro/social/cum-vrea-couti-sa-obtina-un-nou-mandat-de-directorul-tvr-cluj-concursul-e-servit-pe-linie-liberala

Aceleași figuri ștrese, lipsite de talent, ba chiar anti talent si anti-televiziune, toți puși pe posturi de realizatori, redactori, reporteri și ce mai aranjează trogheru Couți Romeo prin ogradă. TVR Cluj ar trebui inchis de ieri și toata șleahta de cheltuitori de pomană ai banului public alungați cu picioare în cur.

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s