BOC picând la facultate a fentat legea și armata!

Caraghiosul Boc Emil care trebuia să fie AGRICULTOR!

În 1984  BOC a terminat liceul Șincai din Cluj N. și  a dat admitere la drept unde  A PICAT cu BRIO

Ca să nu fie luat în armată, a fentat cutuma de atunci,potrivit căreia băieții erau luați în armată la 18-19 ani, cu atât mai mult cei care nu reușeau la facultate precum BOC!

Cum a făcut Boc armata cu Termen redus adică 9 luni în loc de 1 an și 4 luni?

Șmecher Boc a găsit portița prin care să scape de efectuarea stagiului militar care atunci era de 1 an și 6 luni, ceea ce însemna că un baiat care nu intra din prima  la facultate rata doi ani la rând sau poate chiar mai mult având în vedere că cei mai mulți renunțau să mai dea admitere la facultate după aproape 2 ani de armată și intervalul de câteva luni care mai rămânea după armată până la admitere.

Ce-a făcut Boc ca să fenteze legea și armata?

În baza unei adeverințe de practică agricolă de 1 an de zile la CAP care să probeze că un tânăr dorește să urmeze Facultatea de Agricultură chiar și după o admitere eșuată la o altă facultate( drept in cazul lui boc) exista posibilitatea ca optantul pentru agricultură să nu fie luat în armată și să facă practică agricolă  1 an la CAP. Dar cu o condiție să dea admitere Doar la Agricultură! 

Boc a stat moca un an de zile acasă,  după ce a picat la admitere, sub pretextul că  va da la Agrcultură și  va face practică agricolă la CAP dar în vara următoare nici vorbă să se prezinte  așa cum era obligat la admitere la AGRONOMIE  și așa cum cerea legea. El temându-se că nu va reuși la Drept nici a doua oară, s-a înscris la Facultatea de ISTORIE-FILOSOFIE a Universității Babeș- Bolyai, unde concurența era mult mai mică decât la drept și mai mult printr-un noroc chior, a intrat la secția de Filosofie, unde  a fost un student MEDICORU!

Astfel Boc a terminat Facultatea de Istorie -Filosofie în 1990 și i-a avut profesori pe comunistoizii ANDREI MARGA și VASILE BOARI -SOCIALISM ȘTIINȚIFIC La drept a intrat cu o pseudoadmitere dup 1990, a intrerupt facultatea, înghețându-și anul și a terminat-o târziu la ff prin 1996 Deci Boc este ablosvent de Filosofie și de drept cârpit!  În ambele ipostaze a fost un student mediocru și respectiv slab! Pseudodoctoratul l-a dat cu bătrânul politolog evreu-maghiar Kallos Miklos, la socialism științific, pardon, Politologie…. Deci Boc e politologul paralel cu …. toate!

 

Anunțuri

1 gând despre „BOC picând la facultate a fentat legea și armata!”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s