Cât căștigă BOC ?

VENITURI declarate de Boc
Banii încasați de BOC EMIL numai de la stat în 2015

77.464 de lei de la PRIMARIA CLUJ NAPOCA
48.211 lei, de la Universitatea Babes-Bolyai Cluj ca profesor impostor la politologie palavragista http://fspac.ubbcluj.ro/polito/profesori/

E, plus cele nedeclarate bate bine peste 100000 de roni pe an, boc pastor de oi din Rachitele facut om de prostime.

Bun asa.

Clujul lui boc nu a atras nici un investitor. Toti au evitat Clujul din cauza colcaielilor de afaceri locale si a coruptiei din primaria lui boc. Sub mandatu lui boc au plecat de la Cluj, Ursus, Napolact, Nokia, etc etc etc. investitorii serioși evită papagalii. Dacă nu erau proștii amatori de diplome de doi bani de la fabricile universitare Clujul murea de foame cu boc de gât.

Piticu a tocat anual 300 de milioane de euro, bugetul Clujului ! Vedeți ceva de pe urma acestui țarănoi securist comunist Boc? Clujul arata mai rău ca in 2004 cand a luat primul mandat ciumpalacul din Rachioțele. Ce-a făcut cu banii clujenilor?

Bokul a fost târat prin școlile înalte de cei din pcr și seku care au depistat în el omul de care aveau nevoie pentru treburi murdare de servitor . Nu este singurul , sunt zeci de mii de semianalfabeti ca el care au parvenit prin aceiasi metodă .

La Cluj nu se construieste NIMIC, cad bucăți din zidurile și tencuiala clădirilor. Poate îi cade vreo bucată chiar lui Boc. Noroc ca nu sunt cutremure la Cj. Din 2004 de cand e primar Boc n-a construit absolut nimic. Vedeti vreun cartier nou? Nicaieri. Ce a lasat ceaușescu cu asta a ramas Clujul . A pardon, si-au facut vile boc, tișe, buda, rus, paskany  și tot pripășitii. Si mai ales finul lui Boc, Tișe, ditamai blocul în centrul Clujului.

Anunțuri

1 gând despre „Cât căștigă BOC ?”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s