Gala Excelenţei Medicale 2016 Cluj -Napoca

În vreme de criză financiară și de săracie în țară unii se premiază ei între ei!!!

Glamour – Gala elitelor medicale clujene Ediția I Medicina, de la ştiinţă la tehnică şi artă = Amatorism-Neprofesionalism-Kitsch- Provincialism !!!

…..Și enumerarea ar putea continua: eveniment fără stil sau stil de prost gust și diletantism cât cuprinde! Intr-o vreme în care universitățile sunt doar fabrici de diplome fără valoare, la care fac afaceri tot felul de impostori, ziși profesori universitari, evident că elite reale nu mai există …decât cel mult 4-5 pe facultate. Dar unii se găsesc să le inventeze!

Un fiasco total la prima ediție a unei manifestări pompos intitulată Gala elitelor Medicale, la care s-au împărțit așa zise premii, desigur între găștile de interese care domină suprastructura Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” Cluj -Napoca și, ca să nu se dea de bănuit și la 2-3 specialiști pe bune.

E greu de imaginat cum un rector ca Alexandru Irimie s-a lăsat atras și antrenat cu instituția pe care o conduce cu tot, în astfel de bâlciuri cu pretenții de gală, făcute de nu se știe cine, ce amator flămând de cash, dornic să iasă în față după ce a fost dat cu șuturi în fund afară din organizațiile locale ale PSD-ului și convertit, prin nu se știe lovitură a hazardului, în organizator de evenimente deocheate, cu sclipici …găunos.

Una peste alta, sindrofia a fost o varză provincială a la Cluj, în care s-au amestecat criterii, nu s-au evidențiat decât prea puține aspecte valoroase, iar impostoare și impostori sufucând niscaiva medici și profesori valoroși. Păi măi nene Geană cum să dai premiu pentru eficienţă în management medical  unuia ca Şuşcă?

Cât de amator organizator de eveniment trebuie să fii ca să nu de documentezi înainte să premiezi inși cu pete grave pe conștiință? Să nu afli că sinistrul Șușcă, e îngâmfatul birocrat din cauza căruia a murit, nu demult, un copil? Să nu te informezi că Șușcă e papițoiul conțopist care n-a lăsat eminența medicinii clujene, pe profesorul Constantin Ciuce (nepremiat desigur), să intevină chirugical și să salveze copilul? Dacă un asemenea individ a ajuns să fie premiat înseamnă că e putred rău staff-ul pseudoGalei. Cum să premiezi o duduie precum Anca Dana Buzoianu pentru management academic? Cu ce se remarcat, în afară de faptul că a primit moca mandate de decan? Pentru iresponsabilitatea și minciunile absolut condamnabile pe care le-a spus despre studenții morți în accidentul aviatic? E absolut hilar cum tot felul de neaveniți și de dubioși au găsit ei ocazia de a face profit din ce? din elite care nu mai există sau din  personaje mediocre care nu sunt și nu vor fi vreodată elite? Nu,..dimpotrivă, din impostori ce se cred elite!  

Intr-o vreme de criză de valori pe toate planurile, Geană și alți coțcari, fripuriști, ca și cei de pe la Universitatea „Petru Andrei”  din Iași, la fel de provinciali, ce s-au gândit ei, cum să-și tragă profituri de pe blana mediocrităților pline de ifose și spoială ieftină. Intr-o clică de penali de la UMF, pe care încă justitiția nu i-a depistat, iată se pare că le arde de gale, cu bani evident de la buget, că doar nu i-au adus premiații de acasă!!! O asemenea nesimțire doar cei care conduc UMF -ul o puteau avea. Dar cine știe poate îi va întreba cineva de unde au bani de aruncat pe fereastră, pe astfel de maimuțăreli care nu au nimic comun cu jurizarea, profesionismul, decența, elita, valorile, morala, bunul-simț. E copios dacă s-a ajuns în zilele noastre, ca găștile să se și premieze între ele, după câte matrapazlâcuri au făcut, prin circuite similare cu cele mafiote,.. nu-i bine. Nu-i bine deloc! Dar se pare că le place și scena! Numai scena…?

http://clujulelitelor.ro/gala-elitelor-medicale-clujene-2016-editia-i-21-aprilie/

http://ziuanews.ro/revista-presei/cei-mai-buni-medici-clujeni-premiati-ieri-la-gala-elitelor-medicale-clujene-galerie-foto-437912

Anunțuri

1 gând despre „Gala Excelenţei Medicale 2016 Cluj -Napoca”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s