Finul lui Boc, Tișe Paunel Alin iar vrea ciolan !

Nu-l mai alege pe  finul lui Boc, TIȘE ALIN PĂUNEL! E foarte rău! Și cumplit de disgrațios !

Ghibolu’ vrea să fie iară șef la Consiliul JUDEȚEAN CLUJ. NU-L MAI LĂSAȚI CĂ ARE NĂRAV PROST, ȚINE NUMAI …… LA BUZUNARUL LUI. POATE VĂ TREZIȚI ȘI NU-L MAI VOTAȚI …ÎN VECI VECILOR… CU NAȘU BOC cu tot!!!!!

 

Individul Tișe e de o răutate greu de imagiat, un zgârcit infect care nu a dat un ban pentru acțiuni umanitare, pentru copii cu cancer, pentru cauze sociale, culturale, medicale! Zgârcenia pământului strânge ban pe ban și adună avere, avere, avere. Dar cum? 

Ce s-a umplut individul de traiul bun pe seama clujenilor!

Papagali caraghioși ai Clujului. Lepre!

Finul lui Boc era cât pe aci să fie săltat în urmă cu câțiva ani nefiind deloc străin de afacerile necurate făcute la Consiliul Județean Cluj împreună cu Bica, care atunci era vicepreședinte iar Tișe Alin Păunel, președinte. N-a fost să fie datorită intevenției nașului Boc la nivelele înalte  ale stăpânilor, deși finului  Tișe, îi cam trecuse glonțul pe la ureche, scăpând ca prin minune de Pușcărie.


În criză de nervi Tișe  urla ca disperatu aminințându-i pe ziariști că îi calcă cu jeepul lui cât tancu.  Peste 50 milioane de euro, parai gros volatilizați din banul public, pierderi  numai în urma Cluj Arena. Profituri babane și din lucrările de reamenajare a pistei aeroportului internațional Cluj -Napoca ori de la mult trâmbițata și preconizata  groapa ecologică de gunoi a orașului nefinalizată nici până azi.

http://www.stiridecluj.ro/politic/tise-construieste-un-bloc-turn-pe-strada-ploiesti-sotia-lui-spune-ca-nu-stie-cu-cine-vorbeste

TIȘE ALIN – Pe mecla lui scrie- EGOISM și RĂUTATE

Cu acest pedegree penal, neanchetat deoarece se pitește cu boc cu tot sub protecția evreo-maghiaro-americană a lui Soros-Paszkany, care iată îi bagă din nou pe gâtul clujenilor, cu un tupeu de-a dreptul criminal.

  Gogoșarul

Deci de mână cu nașul Boc, finul Tișe deși nu și-a încheiat senatoareala paguboasă pentru români,  în care nu a făcut absolut nimic, după alte 2 mandate de șef de Consiliu Județean iată fără nici o problemă candidează pentru alt mandat.  Cât tupeu pot avea ăștia!!!

Dacă americanii cu astfel de personaje își bat joc de clujeni, să le fie  pe veci de pagubă!

http://www.senat.ro/FisaSenator.aspx?ParlamentarID=81fdfecb-cfeb-4a10-8387-4cf8dfbb2268

http://www.ziardecluj.ro/partenerul-de-afaceri-imobiliare-al-lui-tise-si-demolat-deja-casa-de-pe-strada-ploiesti

 

Anunțuri

1 gând despre „Finul lui Boc, Tișe Paunel Alin iar vrea ciolan !”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s