CV-ul lui Boc ! Sfios Boc trecea !

Cine sunt făcătorii lui Boc?

Cum să recandideze Boc Emil la primăria Clujului? Cum să mai aspire la funcţia de primar unu la care i-a văzut curul naşpa şi mai mult de-a atât ticăloșia, toată ţara? Cum să voteze tâmpiţii pe unu care are numele care în traducere înseamnă căcat? În limba turcă, BOC= CĂCAT! Cum să-i fie permis unui papagal care şi-a făcut studiile  mai la fără frecvenţă pe repede înainte să fie primarul a aproape jumătate de milion de cetăţeni? Cum să mai existe în viaţa publică un om fără caracter şi un mitocan fără egal? Cum să mai fie Boc primar, politrucul care a plagiat grosolan în politologie teza lui de doctorat în polologhie de fapt, intitulată aiurea Separaţia puterilor politice – Ideal şi realitate, care sună mai degrabă a compunere de elev de clasa a IV-a!

bok rahat

Acest nimeni EMIL BOC, penticostal şi mason pitic, cârpa ideală a lui Băsescu, a fost un elev și un student submediocru. La facultatea de istorie (la care cu greu ratatul Boc a intrat, după ce fusese respins ani la rând la drept), a fost un student foarte slab, absolvind în 1990 facultatea cu o medie aflată înspre coada grupei şi anului.

Circarii care au îngropat Clujul!

Singura lui preocupare, spune şefa de promoţie a lui Boc, era linguşeala pe lângă profesori, care în mare parte nu-l suportau, cu excepţia politrucului de la socialism ştiinţific VASILE BOARI, pe care studenţii l-au dat afară pentru incompetenţă, chiar în ianuarie 1990. E bine, acestui pseudoprofesor VASILE BOARI, Boc îi datorează toată pricopseala, “cariera” publică. de fripturist.

Un nomenclataturist notoriu, securistoidul și turnătorul ANDREI MARGA, împins la putere de oculta evreiască mondială chiar din 1990, apoi ca ministru, rector aproape 20 de ani, era prieten la cataramă cu VASILE BOARI, amândoi fiind legaţi ombilical prin ideologie marxistă, socialism ştiinţific şi comunism în toate organizaţiile politice UTC, UASCR şi PCR în care MARGA şi BOARI erau lideri.

Trepăduşul Boc, în 1990 se vâră şi prinde printr-o ultimă repartiţie un post de profesor de psihologie şi ştiinţe politice la Liceul Pedagogic “Gheorghe Lazăr”. Între timp ANDREI MARGA, tătucul restauraţiei comuniştilor şi securiştilor reşapaţi, îl aduce prin 1992 înapoi la catedră pe comunistul VASILE BOARI.

Mahărul de socialism științific de la UBB, BOARI VASILE

E, asta a fost şansa lui Boc de a da atacul cu tupeul activistului UTC, de a ţâşni şi de a parveni la scară mare pe toate planurile. Marga, în 1993 devine rector la Universitatea Babeş-Bolyai şi concentrează toată puterea în mâinile sale. Cu reţeaua lui securisto-comunistă începe să taie şi să spânzure. Boc între timp începuse  să facă și dreptul din părți, la care a intrat așa fără propriu-zis un concurs de admitere, ci pe bază de „dosar” de bună purtare de la „organizație”, desigur cu o medie rușionasă.

Liceul de la care Boc și-a luat avântul.

Cum era ass în datul din lăbuțe, Boc prinde şi o ieşire în Anglia, pe baza schimbului de experienţă al Liceului pedagogic „Gh. Lazăr” din Cluj la care se aciuise tot ca aranjamente politicianiste la repartiție ca “profesor”. Îşi “îngheaţă’” anul de studii, apoi mai mult la fără frecvenţă absolvă cu chiu cu vai, ştiinţele juridice în 6 ani, în loc de 4, prin 1996.

Vasile Boari de la socialism ştiinţific e împuternicit de ANDREI MARGA să treacă la nou înființată școală de politruci ieftini, respectiv facultatea de doi bani, de ştiinţe politice, cică…. În căutare de cadre didactice de “nădejde”, Vasile BOARI îl aduce pe impostorul Boc la Facultatea de Ştiinţe Politice, dar Marga se opune. Marga nu admitea cadre didactice la catedrele UBB decât pe bază de conexiuni evreiești (mascate de lozinca multiculturalismului, umplând cu astfel de etnici UBB)), apoi criterii clientelare şi cele pe bază de nepotism. Așa a crat Marga caracatița UBB!

http://www.ziardecluj.ro/caracatita-familiilor-din-ubb-peste-30-de-cupluri-isi-iau-salariile-de-la-cea-mai-mare-universitate-din-transilvania

Iată ce ce în facultăți nu se face carte! Nepotismul. E de asta ar trebuia dată urgent o lege, care să spargă aceste clanuri criminale economico- financiar, o plagă pentru România!

Universitatile clujene sunt conduse de adevarate clanuri. Sot si sotie, fiu si fiica, toti lucreaza în același loc deoarece salariile sunt uriașe. In multe cazuri tatal isi plateste fiul, iar mama îsi promovează fiica. Mesagerul de Cluj a identificat cateva dintre cele mai răspândite familii universitare clujene, începand cu familia Marga si terminand cu Boc cu rudele lui și soția băgată la Facultatea de Litere!

După insistenţe îndelungate, în baza prieteniei politice, BOARI îl înduplecă pe ANDREI MARGA şi acesta acceptă prin 1997 ca Boc Emil să ţină ceva seminarii. Marga ştia că Boc e “flămând” de afirmare, ca la UTC-ul de altădată, şi mai ales după poziţia şubredă de la Liceul Pedagogic tot ezita să-l titularizeze, să-l facă domn pe răchițălean. O face totuși prin 1998, spre regretul lui de mai târziu, neimaginâdu-şi atunci că Boc va ajunge cândva Prim ministru. Pentru ţăranul Boc din Răchiţele era oricum un salt uriaş să se vadă diatamai “ h-universitaru”.

http://fspac.ubbcluj.ro/polito/profesori/

Tovarășu comunist Boc – profesor, Şcoala Normală „Gheorghe Lazăr” Cluj-Napoca (1991 – 1994) preparator, catedra de Istorie contemporană şi ştiinţe politice (1994 – 1996) asistent – Facultatea de Ştiinţe Politice şi Administrative (1996-1999) lector universitar dr. – Facultatea de Ştiinţe Politice şi Administrative (1999 – 2000)

Ca orice lichea ajunsă într-o poziţie înaltă pe care evident  n-o merita şi la care nici nu visa realist vorbind, gustul pentru ascensiune îi tresarea până în viscere de impostor.

Aşa se face că Boc nu ratează ocazia de a intra în politică, în 2000, după decapitarea lui Petre Roman de la conducerea PD de către Băsescu. Şi de aici drumurile lui Boc şi Băsescu vor fi strâns împletite.

Așa arată facultatea lui BOC. Adică cum? (cacafonie pe măsura persona(j)șului) Nașpa!

Băsescu era pentru Boc un al doilea VASILE BOARI, e drept cu un capital de vizibilitate mult mai mare, mai ales că Boari s-a ascuns o vreme de frică pentru boacănele lui la socialism științific fiind pus pe făraș.

Asta era exact ce aştepta EMIL BOC. Pe Băsescu să-l tragă după el !  Sacu și peticu ! Sau Piticu! Era exact clopotul de putere sub care piticul atomic Boc avea să se gudure şi să se strecoare cu ce a știu el mai bine de la Răchițele guduratul sub aia care au putere, ca să-i fie și lui bine.

http://www.libertatea.ro/stiri/varul-lui-boc-a-falsificat-acte-pentru-o-casa-521802

Aşa a ajuns Boc parlamentar, primar şi, culmea,  spre uțineau unor popor și a unei țări, Prim ministru, toate pricinuindu-i coşmaruri groaznice lui ANDREI MARGA care îşi vedea studentul prost de altă dată cocoţat în poziţii mult prea înalte decât le atinsese el, ca nabab de Cluj.

                Casa lu Boc Răchițele păduche

Matrapazlâcurile lui Boc sunt numeroase. Arestarea lui Apostu a fost făcută tocmai pentru a i se face loc impostorului şi caraghiosului BOC. Motivul arestării are considerente de ordin financiar, Apostu după ce împărţea caşcavalul procurat cu Boc, încercând să uite uneori poate tabla împărţirii.

 Sfios Boc trecea !

Cuplul de afaceriști EMIL BOC – ALIN TIŞE i-a eliminat pe cei incomozi de care, desigur, au profitat şi acum “pozează” din nou, culmea, în candidaţi, unul la Primărie, altul la Consiliul Judeţean Cluj. Chiar atât de proşti să fie clujenii încât să uite că Boc le-a tăiat salariile şi pensiile, le-a închis spitalele?

Cât de rău și de nesolidar cu poporul, cu românii care au murit din cauza tăntălăului din capul satului Răchițele, poți fi tu nenea clujeanule prost care lingi mereu unde au scuipat dalde Boc, Tișe, Buda?  De ce n-ai minte Facultatea de Științe politicxe

Anunțuri

5 gânduri despre „CV-ul lui Boc ! Sfios Boc trecea !”

  1. Da sa ne ierte Dumnezeu pai voi clujeni va meritati soarta pt ca de 26 de ani de duminica orbului ce se ,,sarbatoreste ” din 4 in 4 ani votati cu astfel de penali exact ca si cand ai primi un prieten in casa si acesta ati batjocoreste familia si tu tot continui sa il primesti asa si cu astia au furat de iau gasit draci si voi clujeni continuati sai votati. Este valabil si pt bucuresteni si pt constanteni s.a. localitati unde la fel voteaza cu fundul nu cu capul. Iar in ceea ce priveste u.b.b aceasta ca si alte institutii ale statului roman a ajuns afacere de familie

    Apreciază

  2. ACESTE LICHELE,GEN BOC,CONDUC ROMANIA!!!!
    Trebuie introdusa pedeapsa capitala pt genicid{,scandalul actual din spitale},mafia generalizata din tot sistemul politic ,economic etc!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s