Marionetele în serviciul autonomiei Ardealului

Cât de ușor își vând clujenii pielea?

Figuri precum cele ale lui Vasile Dâncu sau Boc sunt menținute în scaune și pe funcții administrative cu scopul de a se avansa spre autonomia Ardealului, puternic amorsată din exteriorul țării pe mai multe căi.

Populația Clujului care într-un anumite orizont de timp ar urma să devină capitală, e puternic manipulată de televiziunile Look TV și de trusturile de presă ale lui Arpad Paszkany, care au cam pus stăpânire totală pe mass-media din Ardeal.

 Măruntaiele regionalismului reînviat

Boc e unul din pionii federalismului propagat pe toate canalele de rețeaua Paszkany -Soros. Acesta e unul din motivele menținerii lui la Primăria Clujului, care trece  în fața intereselor financiare uriașe pe care oricum cei care conduc din umbră Clujul prin Boc și le satisfac din abundență.

Dacă desigur România ar mai avea oameni adevărați de presă atunci s-ar putea ușor observa câte suprafețe de teren din averea imobiliară a Clujului au ajuns prin tot felul de asocieri păguboase făcute de Primăria lui Boc la stăpânii săi reali, care îi plătesc din 2004 campaniile electorale.

  Ascocierile lui Boc

Primăria Cluj-Napoca riscă să piardă circa 100 de hectare de teren, din cele 203 cu care a venit în 2006 în asociere cu Polus Real Estate, controlată la acel moment de Arpad Paszkany, pentru construcţia Cartierului Tineretului. Tribunalul şi Curtea de Apel au dispus dizolvarea societăţii nou create, iar Primăria mai are doar şanse teoretice de câştig, la recurs.

http://ziuadecj.realitatea.net/administratie/cum-a-ajuns-paszkany-din-mare-investitor-in-cartierul-tineretului-la-un-procent-de-0005-ce-risca-clujul-in-urma-asocierii-cu-omul-de-afaceri–136757.html

Sigur articolele de acest gen trebuie citite în altă cheie. Și anume de ce acționarii din firmele asociate s-au pretat la astfel de manevre? Ca terenurile clujenilor să ajungă moca, în final, la anumite persoane, fie mimând așa zise retrageri din acționariat, fie prin interpuși? Desigur brava justiție română făcută de judecătorese după cum li se cântă la ureche n-are treabă cu anchetarea și condamnarea unor asemenea fapte păgubitoare și antisociale.

Nu- departe ziua în care bravii clujeni votanți de Boc v-or constata că terenurile de sub curul puturos și capul prost, de sub casele și blocurile lor, nu le mai aparține, că nah… a ajung la alți proprietari, care evident le vor cere cașul în bancnote.

Celălalt pion trimis puternic la înaintare este Vasile Dâncu, altă mediocritate cu ifose, care a făcut din așa-zise sondaje avere, prieten la cataramă cu Ioan Rus, ale cărui ticălășii sunt deja de notorietate. E misiunea lui nu este alta decât de a „sonda” în prostia proștilor pentru a pune pe șine federalizarea României și îngroparea județelor, ceea ce în traducere va însemna, primul pas uriaș făcut către autonomia Ardealului și ruperea în bucăți a României. Atenție stați cu ochii pe județe și nu acceptați ca ele să fie desființate cum vrea Dâncu, la comanda străinezilor!

Ia vedeți cam ce debitează acest Dâcu, care vrea să știe musai câte și ce case aveți. Nu e de bine! Din contră. Dar poate pe unii vă duce mai mult capul și înțelegeți ce semnale transmite acest Dâncu, vicepremier!

http://www.realitatea.net/realitatea_romaneasca.html

Anunțuri

2 gânduri despre „Marionetele în serviciul autonomiei Ardealului”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s