Clanul Boc: Rubedenii puse în funcții peste tot

Reţeaua lui Emil Boc: administraţie de cumetrie la Cluj-Napoca

La Famiglia lui Boc

Liota lui Boc din administrație, UBB și rubedeniile lui:  de la soție,  la frați,  veri,  verișoare, cumnați, nepoți, nepoate, fini și fine + secretare din cercul lui 

Nepotisme în formă continuată, marca Emil Boc

Emil Boc a transformat Primăria Cluj-Napoca într-o adevărată afacere de familie, după ce, acelaşi primar, şi-a angajat rudele în funcţii publice locale, iar unei nepoate prin alianţă instituţia i-a pus la dipsoziţie chiar o locuinţă socială, din cele puține pe care a apucat să le construiască ANL.

Scandalurile legate de nepotism sunt deja bine cunoscute în ceea ce priveşte primăria păstorită de Boc. Însă interesul organelor de anchetă încă se lasă așteptat.

Contractele lui Emil Boc pentru fosta sa secretară

Ia vedeți cam ce case și-au tras rudele lui Boc de când prostimea l-a făcut primar

4590-307109-casa_boc_1.jpg

Sigur clujeanul care nu știe că doar boul e consecvent în prostie votează fără cea mai mică strabatere nu doar un boc ci clanul lui întreg de interese și afaceri. Boc a avut grijă ca nu doar el să halească cozonac ci și rudele lui pe care le-a adus de pe coclauri și le-a împrăștiat în posturi bunicele ca alternativă la a deveni căpșunari.  

Boc și-a plasat mai întâi soția la Facultatea de litere, că doar nu era suficient să rămână o simplă profesoară de liceu.

E și poetă. Ţine atât de mult la propria nevastă, încât Primăria Cluj- Napoca a sponsorizat editura care i-a tipărit cartea de poezii.

Nepotul și l-a angajat la RATUC, deși avea probleme penale. Pe logodnica acestuia a angajat-o în primărie. Mai are o nepoata angajată în Primărie. Cu siguranță o nepoata de-a sa, Eugenia Mihaela Boc, este nimeni alta decât fiica vărului primar al lui Emil Boc.  A plimbat-o de la Primăria municipiului Cluj-Napoca la Secretariatul General al Guvernului și înapoi la Primăria municipiului Cluj-Napoca.

Copiii şi-i plimbă cu elicopterul Serviciului Român de Informaţii, cum îi şade bine numai unui fost prim-ministru.  Dar câţi copii din România se pot plimba cu elicopterul unui aşa-zis serviciu secret?

http://www.ziare.com/emil-boc/premier/boc-isi-plimba-fiica-si-nepotul-cu-elicopterul-sri-vezi-cum-se-justifica-premierul-1107091

https://romanasii.wordpress.com/2013/09/03/primaria-cluj-luata-cu-asalt-de-familia-lui-emil-boc/

Finul lui  Boc cu fina TIȘE 

La fel a procedat și cu verișoarele lui, unele devenite celebre în urma scandalurilor de presă, angajate ba la Primărie ba la guvern. Nu și-a uitat nici verii pe care i-a impins pe unde a putut.

Vărul lui Boc a falsificat acte pentru o casă

http://www.libertatea.ro/stiri/varul-lui-boc-a-falsificat-acte-pentru-o-casa-521802

Din 2008, Emil Boc a tot promovat câte o hotărâre de consiliu local, prin care dorea ca mai multe locuinţe din fondul statului, administrate de Primăria Cluj-Napoca, să fie atribuite unor  aumite persoane.  În 2008 printre cei care au primit locuinţe de la primărie se numără şi fosta soţie a nepotului primarului Emil Boc. După căsătoria cu nepotul primarului, tânăra în cauză a primit de la Emil Boc chiar şi un post în administraţia locală. Nepotismul este mai mult decât evident. 

Tot mai multe nepoate

Iar lucrurile nu s-au oprit aici. Este deja de notorietate cazul unei alte nepoate, Eugenia Mihaela Boc, fiica vărului primar al lui Emil Boc, angajată la Primăria Municipiului Cluj-Napoca, în timpul primului mandat de primar, mutată la Bucureşti, la Secretariatul General al Guvernului, când Emil Boc deţinea funcţia de preşedinte al PDL şi de premier al Guvernului României, după care readusă pe un post de inspector, în cadrul Primăriei Municipiului Cluj-Napoca, unde se află şi în prezent.

Nepoata premierului Boc, de la secretară la şefă de comunicare la Drumuri şi Poduri 429O altă nepoată a lui Emil Boc se numeşte Dorina Perşa Boc, care a ocupat, în perioada “portocalie”, funcţia de şef al compartimentului relaţii publice al Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Cluj. Numirea ei acolo a avut loc în anul 2009. Mai mult, soţul Dorinei, Dan Perşa Boc, a devenit, la rândul lui, şef al serviciului trafic al aceleiaşi Direcţii Regionale de Drumuri şi Poduri Cluj, imediat după ce Emil Boc a preluat mandatul de prim-ministru al Guvernului României.

http://www.libertatea.ro/stiri/stiri-interne/ii-curata-cazierul-nepotului-lui-boc-exclusiv-692120

BOC- TIȘE -BUDA

http://gazetadecluj.ro/patru-nepoti-din-familia-primarului-in-slujba-publicului clanul lui boc

Anunțuri

1 gând despre „Clanul Boc: Rubedenii puse în funcții peste tot”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s