Ambasada SUA sare pentru Paszkany?

Hans Klemm, ambasadorul SUA la București a  sărit ca ars când a aflat că, neicușorule persoană importantă, nu spui cine i-a dat de veste că la Cluj -Napoca, „oameni răi” tulbură liniștea unuia din grofii latifundiari care decid cam tot prin părțile Clujului de la alegeri de boci, pardon, primari, până la fini de boci „tiși”, pe post de șefi, fie ai consiliului local ori a celui județean, desigur cu supervizarea  înaltă a stăpânirii americane.

http://www.stiripesurse.ro/arpad-paszkany-si-iuliu-muresan-audiati-la-diicot-ce-decizie-ar-putea-fi-luata-surse_1134573.html

 Teatru penalo-financiar-electoral la Cluj -Napoca

Așa că fuga’fuguța, ambasadorul american a dat buzna, dar nu de unul singur, ci însoțit taman de șeful mare al SRI, ca să fie sigur că intră la Guvern deși nu era trecut în agenda întâlnirilor pe ziua de azi de la Palatul Victoria. Dar vorba unui angajat a lui Paszkany, „Arpi are relații așa de puternice peste tot, inclusiv la SRI”, așa că de ce nu le-ar putea da chiar și „ordine” autorităților. Nu întâmplător  Becali,  Voiculescu, Mazare, etc etc au ajuns arestați și condamnați atunci când au deranjat interesele marelui om de afaceri. Becali știe!

http://www.stiripesurse.ro/seful-sri-si-ambasadorul-sua-in-vizita-la-guvern_1134602.html

Vizita precipitată ambasadorului SUA și a șefului Helvig SRI, nu a fost anunţată oficial nici de Guvern, nici de SRI sau Amabsada SUA. Ce să fi intervenit așa urgent?

Gurile rele spun că taman de la distanță, Soros s-a supărat că „nepotul” lui, Arpi, a fost deranjat, fiind chemat la sediul DIICOT din Cluj Napoca în dosarul privind delapidarea clubului de fotbal CFR Cluj pentru posibila însuşire a doar 8,5 milioane euro din patrimoniul SC Sportiva Fotbal Club CFR 1907 Cluj SA, de către persoane din cadrul societăţii care deţin clubul de fotbal, cu atribuţii de gestiune sau administrare a sumelor clubului, care nu au calitatea de funcţionari publici, în interesul lor ori pentru alte persoane.

Șeful SRI și ambasadorul SUA, la Guvern. La Palatul Victoria se află și premierul Dacian Cioloș

Până și presa a fost prinsă pe picior greșit și nepregătită titrând că ambasadorul SUA la București, Hans Klemm, și directorul Serviciului Român de Informații, Eduard Hellvig, au venit joi la Palatul Victoria. La Guvern se află premierul Dacian Cioloș și vicepremierul Costin Borc. Deocamdată nu se cunosc informații despre motivul vizitei ambasadorului SUA și a directorului SRI la Guvern. Vizita nu a fost anunțată pe canalele oficiale. Vizita și vine în contextul  apropierii alegerilor locale.

http://www.antena3.ro/actualitate/seful-sri-si-ambasadorul-sua-la-guvern-357177.html

Oricum se va „domonstra” că nu există nici urmă de delapidare la companiile lui Paszkany, că niște nenorociți de funcționari români, și-au permis să-i producă ceva scotoceală financiară și să-i tulbere liniștea de care are parte de atâția ani, ca orice nabab în Dubai.

Și mai ales că…  bat alegerile la ușă și bocu/tișu tre  repus pe scaun.

Hai că se leagă. Cine il gratula pe Boc după ce taiase pensii, salarii și închisese spitale chiar în SUA? Nu cumva americanii?

http://www.cotidianul.ro/boc-doctor-onorific-pentru-nimic-179388/

Anunțuri

3 gânduri despre „Ambasada SUA sare pentru Paszkany?”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s