Ce se ascunde în spatele „victoriei” lui Firea?

 Dragnea, Ponta,  faceți-vă bocceluța !

Faptul că Firea a fost lăsată să câștige Bucureștiul se decodifică astfel: a bătut palma cu evreo-masonii americani a lui Soros!  Ce va înseamna asta?

Că Firea va fi unsă viitoarea președintă a PSD -ului iar Ponta și Dragnea vor fi îndepărtați.  Și uite așa  va ajunge și PSD ul în labele cui trebuie din afară. Iar la alegerile prezidențiale din 2019, Firea va fi candidata PSD ului iar Laura C. Kovesi, candidata „independentă”.

Treptat evreo-masonii americani care conduc România din umbră își vor pune favoritele în cele mai înalte posturi de conducere. De ce? Pentru că e mult mai ușor de tras de frâie o femeie sau un boc decât un bărbat cu adevărat patriot.  Prea tare îi deranja Ponta pe draci ca să nu-l scoată din joc cu o …femeie.   Aferim!

Anunțuri

2 gânduri despre „Ce se ascunde în spatele „victoriei” lui Firea?”

  1. Nu zic ca nu este veridica varianta voastra,dar nici sa-l scoti pe Ponta un salvator providential nu mi se pare o idee matura. Ponta este,inca,un individ superficial,insuficient instruit,necopt si cu un caracter prost,pe alocuri (nu rar) infantil.Gasiti pe altcineva! Sau va convine o marioneta? Mai vedem…

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s