Paszkany și Alexa provoacă mereu spaime anti PSD clujenilor

Echipa de propagandă pentru Boc- Paszkany Arpad boss suprem al Clujului cu slugile din trusturile lui media, Liviu Alexa, Sabin Gherman, etc …sau cum pierd românii în Ardeal și la Cluj pe mâna unora de teapa trădătorului Boc, înghițind spaime inventate și iluzorii de comunism și de psd, când de fapt Boc este cel mai mare comunist, care joacă cartea ungurilor !

 Clica financiară evreo-maghiară care controlează total Clujul și marioneta de fațadă Boc.

http://www.ziardecluj.ro/dulce-ca-mierea-e-imunitatea-functiei-oferita-de-alesii-patriei

Cum câștigă mereu maghiarii cu Boc? Boc și Tișe alianțe cu UDMR !

inchide

http://www.hotnews.ro/stiri-alegeri_locale_2016_cluj-21002391-cum-functioneaza-intelegerea-dintre-candidatul-udmr-primaria-cluj-echipa-lui-emil-boc.htm

Legat de glia grofuluiPaszkany

Cum a prostit Liviu Alexa alegătorii clujeni, făcând pe opozantul lui boc, când de fapt el era pus de Paszkany să-l servească pe Boc, prefăcându-se că-l critică pe răchițălean și prostind lumea. Toate luările de poziție vorba vine, critice, ale lui Liviu Alexa la adresa lui Boc se terminau cu proclamarea victoriei electorale a piticului atomic, care subit, pentru Alexa devenea imbatabil, de fiecare dată având grijă la anunțe scorul electoral pe care il va obține Boc.  Asta da comabatant…. care  anunța vitoria altui câștigător înainte de alegeri… Unde ați mai văzut așa ceva?  Candidatul Alexa spunea in gura mare că boc câștigă cu 80, 90, 150%, așa ceva… Cât de proști să fie totuși clujenii români?

La Paszkany e toată pueterea, Boc cu finul lui Tișe, servesc interesele suveranului lor din umbră și ale maghiarimii… 

Mai simplu spus, dacă votezi cu Boc, votezi cu maghiarii și interesele comunității lor!

Care este posibila componență a Consiliului Local Cluj-Napoca

Pe scurt,  Ungurii cu Boc pe post de servitor al lor câștigă, românii pierd mereu!

CCR anulează trocul Boc - UDMR pe educaţie

In Ardeal în general și la Cluj în special orice dispută electorală se soldează cu pierdere masivă de capital politic dar mai ales economic și financiar nu de către PSD, ci de către români. Planul anti-Psd pus la cale de Paszkany și ungurimea lui cu conexiuni până la Soros a prins de fiecare dată la Cluj, inoculându-i-se prostimii românești că psd-ul e rău. Din păcate românii din Cluj sunt mult mai proști ca ungurii șmecheri care cu Boc în frunte la înaintare, le trag mereu covorul de sub picioare. E un drum fără întoarecere care  duce clar către autonomie.

Anna Horvath, foto Otilia Muresan

Foto Horvath Anna- vicprimar KOLOSZVAR de facto șefă lui boc în Primaărie.

Care-i de fapt șmenul ungurimii care câștigă teren imens în față românimii cretine din Cluj, scop bine camuflat sub această propagandă subversivă antiPSD? Ideea este ca ungurii să acapareze cam tot din condiția lor de minoritari și românii să piardă de fiecare dată. Pentru aceasta ungurii  aveau nevoie de trădători ai românilor precum Boc și Tișe care, chipurile, după ce câștigă alegerile fac de fiecare dată alianțe post electorale pentru a avea majorități confortabile în consiliul local și județean cu maghiarii.  Și nu pentru binele românilor ci pentru cel al ungurilor.

De ce? Păi pentru că așa e înțelegerea ascunsă de care prostimea românească (masiv mănăștureană) nu a reușit să se prindă de când Boc tot câștigă alegerile pe bandă rulantă la Cluj.  Ungurii au găsit pentru prostime și explicația cu Boc bun gospodar când el de fapt nu se pricepe la nimic. Fără un trădător ca Boc ungurii ar fi electoral pe nicăieri, mai ales  la Cluj unde statistic reprezintă cam 12 % din populație dar cu tendință de creștere având în vedere că Boc este atât de generos cu minoritatea maghiară.

Deci sperietoarea cu PSD-ul  are o singură menire, aceea de a-i determina pe  românii  cretini să-i voteze pe boci și pe tiși, care îi aduc pe unguri de fiecare dată la conducere dar mai ales la împărțirea bucatelor. Bocmizează mereu pe acest troc secret cu ungurii tocmai pentru a-și menține scaunul și avantajele iar ungurii să beneficieze de pe urma alianței cu Boc și Tișe, de mai mult caș decât ar putea obține dacă PSD ul ar câștiga la Cluj.

Anunțuri

1 gând despre „Paszkany și Alexa provoacă mereu spaime anti PSD clujenilor”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s