Afaceristul Banabic Dorel, academicianul de formă… fără fond !

Ciocoiul deformat de bogăție… Academicianul de tablă, plin de firme și bani … și cu crâșme gen Happy BANABIC Bistro SRL 

SRL BANABIC

Academicianul Banabicu cu Profitu !!!  Academicianul de operetă!

Afaceristul clujean DOREL BANABIC … academician?!! Politehniștii clujeni afirmă că Dorel Banabic nu este decât un notoriu oportunist care a vânat de când se știe posturi cât mai bănoase, un parvenit de modă nouă, adică un șmecher care îmbină afacerile cu academia, un egoist plin de sine care nu avea ce să caute vreodată în Academia Română! Fără știință dar și fără conștiință, impins de impostori ca el la inaintare câtre posturi, belșug, averi, trai neneacă. Nu-l recomandă deloc profilul moral în primul rând! Adică altfel spus e foarte, foarte mult abur în capul acestui personaj provincial care se crede buricul…, pardon, intestinul gros.

Banabicface parte dintre fătălăii cu laurii pleoștiți pe scăfârlia goală, imbecilii kakacademici, exterem de toxici pentru neam și țară.

Imagini pentru dorel banabic

Banabic Fortech Dorel și puzderia lui de firme

Halal academician!!! Cârnațul de firme a lui BANABIC DOREL- akademician:

Academia Română SRL BANABIC Fortech

CTC&F Software Solutions SRL,

Imagini pentru dorel banabic

White Services Software,

PAD&F Advanced Software,

dar și restaurantul-bistro din incinta sediului Fortech pe firma Happy Bistro SRL.

Academicianul lui pește prăjit BANABIC este de fapt e un acționar plin de bani, cu diferite firme, care nu are nimic de-a face cu ideea de știință, generozitate, noblețe academică!!! Inginer mecanic? Omu, arătarea, ghibolu n-are nici o treabă cu deformabilitatea tablelor metalice decât dacă dă cu bostanu.

BANABIC –  Un băsist INFECT!!!

În anul 2003, în goana după sinecuri, flămând mereu de bani, BANABICU, după alte afaceri mai discrete, a pus  mai la lumină, printre pseudodeformările lui plastice cu care se laudă de ochii lumii, de Fortech SRL. Banabic Dorel în loc se se țină de profesorat la Facultea de Construțcii de Mașini din cadrul Universității Tehnice Cluj-Napoca se ocupă cu business-ul,  împreună cu socția sa, Ana-Silvia Banabic.

Imagini pentru silvia banabic

În 2004 Banabicu l-a adus în firmă, ca să nu bată prea tare la ochi, prin așa-zisă cumpărare de părți sociale, pe Călin Marin Văduva, devenit între timp asociatul majoritar, desigur în slujba Banabicilor, adică ia banii el, își reține ceva dar dă mai departe grosu la boșii Banabici. Ca să fie totul bine și frumos, Ana Silvia Banabic și Văduva  au împreună mai multe firme de profil, precum CTC&F Software Solutions SRL, White Services Software, PAD&F Advanced Software, dar și restaurantul-bistro din incinta sediului Fortech pe firma Happy Bistro SRL.  Banabic Fortech a intrat în februarie 2015 ca asociat în Jpard Solutions, în care deține 55% din părțile sociale, restul asociaților fiind Cătălin Mone și Valentin Potor. O propunere pentru Academia Română: Lăsați Banabicu să se ocupe de afaceri! 

 http://www.justitiarul.ro/cat-grijania-mamii-lor-or-sa-mai-taca/
Anunțuri

1 gând despre „Afaceristul Banabic Dorel, academicianul de formă… fără fond !”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s