Ce este partidul lui Soros?

Nagel Farage, principalul lider antieuropean de la Londra, a declarat, printre altele, că „Grupuri de criminalitate organizată țin în mâna lor țări precum România.”

De pildă, Andrei Marga, evreu deghizat „la vedere” în român  e unul din beneficiarii burselor lui Soros. La fel și nevastă-sa. Misiunea lui a fost să distrugă UBB, evreizând-o și maghiarizând-o sub masca multiculturalismului.

Ce este grupul miliardarului evreu George Soros?

Opinia celor avizați arată că este un grup dovedit de criminalitate organizată, care a întreprins atacuri subversive impotriva românilor. Este un grup de criminalitate economico-financiară indiscutabil, care și-a plasat oamenii în administrația centrală  prin organizații  precum G.D.S.-ul creat de Brucan, cu Liiceanu, Pleșu, A. Cornea, Renate Weber, Mariana Celac, Stelian Tănase, Tismăneanu, Patapievici, D. Cornea, etc.  care a jucat un rol uriaș în influențarea deciziilor ideologice în societatea din România și în manipularea opiniei publice de la noi.

Nu este întâmplător faptul că majoritatea membrilor sunt minoritari etnici care se ascund sub nume românești, mai ales evrei, dar și țigani și unguri, folosiți preponderent în supunerea și, adeseori în istorie, în îngenunchierea majorității etnice românești. Sub acest impuls extern, grupul criminal de conducere al României care a generat o mie de morți după ce l-a arestat pe Ceaușescu a patronat o țară a asasinatelor politice încă din ziua de 22 decembrie 1989,  dată istorică de la care la conducerea României au fost aduși minoritarii.

Fără să-i înșirăm aici pe toți, este suficient să reamintim că primii doi președinți au fost etnici minoritari, Ion Ilici Iliescu (bunicul dinspre tată, Vasili Ivanovici, evreu din Rusia, iar mama țigancă), Emil Constantinescu (nume real Kazbich, evreu din Basarabia), dar și Băsescu (khazar), Petre Roman, evreu (fiul  lui E. Neulander). Sub această conducere  antiromânească s-a produs lichidarea a tot ceea ce este românesc și transformarea acestei țări într-o colonie jefuită „la sânge”, atât de baza materială, de resursele naturale, cât și de resursa umană. Indivizii nu sunt români nu numai de sânge, dar nici în simțiri, promovând doar măsuri antiromânești. Discursul lor, acțiunile lor, nu sunt cu nimic racordate la nucleul vital al națiunii române, preocupările lor fiind acelea ca nu cumva interesele străine din România să fie afectate, nu cumva ca România să calce pe urmele statelor care își apără interesele naționale reale, voința poporului român fiind manipulată și ignorată permanent.

Anunțuri

5 gânduri despre „Ce este partidul lui Soros?”

  1. Românii nu au voie să fie patrioți, căci deranjează. Românii nu au voie să-și apere interesele țării, căci deranjează. Ce-i drept, nu s-a înghesuit nici o persoană politică să apere interesele țării și ale cetățenilor acestei țări. Suntem jefuiți în fiecare zi de resursele materiale/naturale/umane, dar nu se ridică nici un politician să spună public GATA ! AJUNGE !

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s