Americanii … în spatele loviturii de stat din Turcia

Americanii doreau ca Erdogan să fie înlăturat și apoi să aibă soarta unora ca Nicolae Ceaușescu, Saddam Hussein, Muammar Gaddafi, Slobodan Milošević, Hosni Mubarak ș.a.  Placa cu dictatura, drepturile omului, statul de drept și alte blabla-uri americane cretine (băgate insistent pe gâtul românilor de 26 de ani), cu care au prostit popoare întregi, n-a mai funcționat de data asta. La turci iată că n-a mers nici cu tancurile scoase în stradă și nici cu proslăvirea arsenalului militar NATO (cum se face la români), dovadă că turcii au început să se prindă cine-s americanii și ce le poate pielea!

Lovitura de stat din Turcia – orchestrată de către CIA

Puciul a fost declanșat de CIA, prin marionetele sale din armata turcă. E din ce în ce mai limpede că puciștii turci au fost instruiți, pregătiți atent și finalmente spălați pe creier de către SUA. Generalii care au pus la cale răsturnarea lui Erdogan, premiați dealtminteri de NATO, aveau trecut în CV-uri (ca și trădătorii românilor din magistratură, universități, guvern și armată) stagii prelungite în SUA, în traducere- erau vânduți americanilor- pe câțiva pumni de arginți. Misiunea lor era aceea de a-l supraveghea îndeaproape pe Erdogan prin toate metodele de spionaj posibile și de a le livra americanilor rapoarte despre acțiunile președintelui turc. Scopul: furnizarea de informații cu care americanii să-l șantajeze și să-l compromită pe Erdogan(după rețete americane deja cunoscute) obligându-l totodată să acționeze strategic, politic și militar conform planurilor SUA.

Puciștii turci practic constituiau o grupare militară de acțiune a americanilor în interiorul Turciei, constituită în baza angajmentelor reciproce secrete. Erdogan a fost de acord să le facă jocul americanilor, acceptând  la presiunile acestora să doboare avionul rusesc, în ideea că aceștia vor înceta să-l mai „monitorizeze” din scurt, mai cu seamă în privința afacerilor familiei sale și anturajului. În momentul în care a observat că americanii continuă să-i urmărească toate acțiunile după ce le-a servit interesele, Erdogan a realizat că de fapt și el urmează să fie o piesă pe care americanii vor intenționa să o elimine în aceiași manieră criminală în care au făcut-o cu Nicolae Ceaușescu, Saddam Hussein, Muammar Gaddafi, Slobodan Milošević, Hosni Mubarak și alții care nu au priceput la timp, că americanii nu au  niciodată prieteni ci doar interese.

Erdogan a fost avertizat de serviciul secret rusesc că vila în care se afla va fi atacată de forțele militarilor puciști care au ordin să-l ucidă. Președintele turc abia a apucat să fugă înainte de a da buzna trupele puciștilor pentru a-l asasina. Ce tare a fost Erdogan când le-a tăiat curentul americanilor de la baza Nato din Incirlik. Dacă n-o făcea oportun și dacă turcii nu ieșeau masiv în stradă de partea lui, americanii din baza NATO ar fi putut „interveni” în sprijinul puciștilor, așa cum, mai mult ca sigur că era în plan. Nu întâmplător rebelii au folosit bazele NATO pentru a lovi în regimul Erdogan. Pănă și sluga americanilor Angela Merkel, pusă desigur în temă cu planul de eliminare a lui Erdogan, a clacat la ordin, în obediența ei stupidă. Refuzul acesteia de a-i pemite lui Erdogan să aterizeze în Germania s-a dovedit a fi cât se poate de neinspirat. În varianta că accepta aterizarea, lucrurile puteau lua o altă turnură, posibil perdantă pentru liderul turc, căruia după metodele patentate, americanii îi puteau instrumenta grele condamnări pe la inaltele curțile penale internaționale. Odată ajuns de pământ german Erdogan putea să fie pus în situația de a scapa de sub control situația din Turcia, până când lovitura de stat reușea, urmând doar a fi arestat și sacrificat de „aliați” pe același eșafod pe care au sfârșit și alți iubitori de americani.

O altă dovadă că SUA a fost în spatele loviturii de stat din Turcia este presiunea pe care încearcă acum s-o facă asupra lui Erdogan pentru a nu fi reintrodusă pedeapsa cu moartea, în ideea de a le cruța viețile celor pe care  SUA i-au sugestionat subtil și i-a sprijinit așijderea, să dea lovitura de stat.  Tot americanii au fost cei care  au anunțat încă din luna aprilie familiile militarilor lor din baza NATO să plece acasă, în SUA. Oare de ce? Păi tocmai pentru că puneau la cale detaliile și doreau sa-și protejeze conaționalii  de pe teritoriu turcesc de eventuale consecințe pe care le-ar fi putut avea lovitura de stat odată declanșată.

Veriga principală de legătură a americanilor cu puciștii turci a fost Fethullah Gulen, aflat în exil în SUA, o piesă de bază în punerea la cale a loviturii de stat prin care americanii au urmărit îndepărtarea subită a lui Erdogan, mai ales după ce acesta, sfindându-i, îi trimisese lui Putin scrisoarea prin care își cerea iertare pentru doborârea bombardierului rus. Și asta tocmai când americanii încercuiseră Rusia și erau gata de a pune de al 3-lea război mondial. Refuzul americanilor de a-l extrăda pe Fethullah Gulen ar putea fi începutul unor evoluții cruciale.

Anunțuri

6 gânduri despre „Americanii … în spatele loviturii de stat din Turcia”

  1. Ma bucur,draga Octav,ca avem aceeasi parere despre evenimentele din Turcia. Ca si in cazul invaziei Romaniei din 1989,evenimentelor din 23 aprilie de la Targu-Mures,13-15 iunie din Piata Universitatii,SUA -CIA,prin folosirea agentilor CIA(din asa zisele ong-uri sorosiste!) au ocupat si destabilizat Romania,au ocupat-o si controlat-o TOTAL. Asa au ajuns ca americanii sa-si „aleaga presedintii marionete-Basescu-Johannis,sa instaleze baze militare si de rachete in Romania(cu pericol mortal pentru milioane de romani!),sa numeasca,prin slugile lor,sefii DNA,SRI,SIE,CCR,CSM ori ICCJ!

   Apreciat de 1 persoană

   1. Ertogan e numai un om, e Presedinte dar nu e Dumnezeu asa ca ceea ce face el acuma este mult mai mult decit puterea acordata unui Presedinte. Sa nu uitam ce se intimpla cind puterea executiva este acordata cu exclusivitate unui om, am vazut ce a facut Napoleon cind a primit putere totala, am vazut ce-a facut Hitler, am vazut ce-a facut Stalin. De-a introduce pedeapsa cu moartea, ar insemna a-i da putere acestui Presedinte care a fost ales Democratic dar acuma se pare ca isi exerciteaza o functie de-a elimina orice opozitie a lui. Eu cred ca asta da dovada de o functie dictatoriala nu Democratica. Daca nu ai opozitie ce este atunci???? Sa fim seriosi, asta s-a intimplat in feudalism nu in epoca moderna. America are in constitutie presedintii sa fie alesi nu mai mult decit doua termene, asa ca n-are rost de-a invinui America. Ei nu au control asupra religiei Turciei si sectele diferite. Imi aduc aminte cind am vizitat Romania in urma cu 30 de ani insotit de nevasta mea, treceam printr-un park in Frankfurt, Germania, o zi frumoasa de vara si eram amindoi imbracati de vara in pantaloni scurti si tricou, am trecut pe linga niste turci (trei femei si un barbat) n-am ideie ce spuneau ca nu vorbesc turceste dar am vazut ca femeile care erau imbracate din cap pina-n talpi cu rochii lungi alve si broboade pe cap au inceput sa vorbeasca de nevasta-mea , am fost ofensat bineinteles. In primul rind eram in Germania, nu Turcia deci o tara democrata si daca nevasta mea era imbracata in pantaloni scurti si tricou avea orice drept de-a fi imracata cum vroia. Le-am injurat pe impertenentele alea si pe barbatul care era cu ele , i-am injurat si in limba Romana si in Engleza si mi-am vazut de drum impreuna cu nevasta. Treaba este ca Religia este libera, daca vor sa creada in ce cred ei e bine, dar asta nu inseamna sa astepte ca restul lumii sa-i urmeze. Vad ca unii sint repede de-ai condamna pe Americani si de alegerea presedintilor Romaniei ca fiind alesi de CIA. Romania nu trebuie sa fie in NATO daca nu vrea sa fie. Coruptia in Romania nu se intimpla din cauza Americii ci se intimpla din cauza Romanilor. De ce sint Tiganii la putere si mina in mina cu guvernul? De ce sint numiti Tiganii Interlopi cind sint niste criminali? De ce tiganii au case zugravite cu 24 de carate de aur iar restul Romanilor sint saraci lipiti pamintului? Sint Americanii devina sau sint Romanii???? Treziti-va din somn, fiti vitezi dar fiti drepti si fiti isteti si fiti credinciosi. Sintem cel mai vechi popor si cel mai sfint din Europa si din lume. Cu Respect Regele Spiritual Leon

    Apreciază

 1. Nu stiu cum se face, dar Rusia si Erdogan au iesit cel mai bine. Cica lovitura de stat cu 16 oameni care au atacat palatul lui Erdogan. Iar Erdogan zboara imediat spre Istanbul. Hai, las-o balta. Tot ce-ai trecut in acest articol este exact punctul de vedere a lui Erdogan.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s