Prima Doamnă și Fuduliile lui Cristian Troncotă

Imagini pentru troncotă cristian

Alo Alo Tronotăăăă capul e la purtător? Cum dracu a ajuns și nenorocitul ăsta profesor universitar? Se mai dă și rotund că le are cu istoria, cu istoria obscură poate a serviciilor secrete.  Cristian Troncotă e doar un PAPAGAL  hăbăuc. Un profitor al loviturii de stat din 89. Atât! Ce păcat că nu mai e un canal ca sa fie pus la muncă grasul ăsta infect care aruncă vorbe fără noimă din țeasta aia cretină!

Iată pe cine vrea Primă Doamnă cu statut reglementat, ramolitul Troncotă !

Imagini pentru carmen iohannis mașina

Într-o emsiune de televiziune la România tv, nebunul urla că vrea instituția Primei Domane. Taman asta ne mai lipsea. Dobitocul pretindea că odată cu instituționalizarea  Primei Doamne, Carmen Iohannis s-ar putea ocupa de acțiuni caritabile, de parcă dacă nu e Primă doamnă cu patalama, ca la americani, nu s-ar putea ocupa de caritate. Halal minte de baltă.

Imagini pentru troncotă cristian

Ba mai spunea saltimbancul cu epoleți că e nevoie de prima doamna  în astfel de acțiuni pe motiv că analfabetismul e mare. Analfabetismul e mare din cauza unora ca tine CRISTIAN TRONCOTĂ. Ar trebui să nu ai dreptul la nici un ban de la stat pentru că ești un IMPOSTOR. Te dă de gol limbajul de oaie, oaie Troncotă fără coaie.  Umflatule, urâtule, securistule, pulifrici,  unde ți-e creierul băh Troncotă? Plătește-o tu bulache pe Prima Doamnă că oricum iei mormane de bani degeaba de la statul român. Tu ești un IMPOSTOR! România nu e SUA dobitocule să-și permită toate aberațiile birocratice, în fond, fals democratice. Romania nu are nevoie nici de prima nici de ultima Doamnă.  Capisci? Te ard de nu te vezi de te mai prind ca faci propagandă mascată FEMINISMULUI și SISTEMULUI criminal.

Anunțuri

1 gând despre „Prima Doamnă și Fuduliile lui Cristian Troncotă”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s